Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin kaptanları takım arkadaşlarını uyardı: "Bize yakışanı yapalım" - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın önceki gün yaptığı toplantının ardından dün de takım kaptanları futbolcularla bir konuşma yaparak Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarıyla ilgili uyarılar yaptılar... Kaptanlar Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, sonuna kadar bu mücadeleyi sürdürmeleri gerektiğinin altını çizerek, “Bu sezon birçok maçta taraftarımızı fazlasıyla üzdük. Önümüzde iki maç kaldı. Ne olursa olsun Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında bize yakışanı yapmalıyız ve 6 puanla ligi kapatmalıyız. Taraftara ve camiaya bunu fazlasıyla borçluyuz. Bunun için de herkesten tam konsantrasyon bekliyoruz. Hem güzel futbol oynayalım hem de galip gelerek biraz olsun yüzleri güldürelim” dedi.

        ‘KOLAY MAÇ OLMAYACAK’

        İstanbul Başakşehir’in ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olduğun da vurgulayan kaptanlar, “Çok etkili futbol oynuyorlar. Özellikle bu tip maçlarda her şeylerini ortaya koyuyorlar. Bunun için son derece kontrollü oynayıp en az hatayla maçı tamamlamalıyız. 90 dakika boyunca birbirimize yardım edelim ve disiplinden kopmayalım” uyarısında bulundular.

        DEV PROTESTO

        Fenerbahçe’nin önemli derneklerinden 1907 ÜNİFEB, Türkiye genelinde dev bir protesto gerçekleştirdi. 23 şehirde 46 farklı üniversitede Fenerbahçe’nin kurşunlanması sonrası faillerin bulunmamasını protesto eden Sarı- Lacivertliler “6222 Kurşun geçirir” pankartları açtı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ