Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Dünya bu golü konuşuyor! Gerrard'a saygı duruşu - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig'de 2014-2015 sezonunun son haftası unutulmayacak bir maça sahne oldu. Stoke City, sahasında Liverpool'u 6-1 yenerek tarihi bir zafer kazanırken, konuk takımın tek golünü atan Steven Gerrard'a, hiçbir defans oyuncusunun müdahale etmemesi dikkat çekti.

        LİVERPOOL REZİL OLDU

        İngiltere Premier Lig'in 38. hafta maçında Stoke City ile Liverpool karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Ligi barajında bulunan Liverpool deplasmanda Stoke City'ye 6-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlılar, 1957'den bu yana ilk kez ilk 45 dakikada 5 gol yerken, UEFA Avrupa Ligi biletini de kaçırdı.

        Britannia Stadyumu'nda oynanan ve İngiliz hakem Anthony Taylor'ın yönettiği mücadelede Stoke City'ye galibiyeti getiren golleri 22. ve 26. dakikalarda Mame Biram Diouf, 30. dakikada Jonathan Walters, 41. dakikada Charlie Adam, 45. dakikada Steven Nzonzi ve 86. dakikada Peter Crouch kaydetti. Liverpool'un tek golü ise 70. dakikada Steven Gerrard'dan geldi.

        Bu sonucun ardından Premier Lig'de Stoke City sezonu 54 puanla 9. sırada tamamladı, Liverpool ise 62 puanla 6. sırada noktaladı.

        GERRARD'IN GOLÜNE KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ

        Yıldız futbolcu Steven Gerrard, Stoke City karşısında Liverpool formasıyla son maçına çıktı. Gerrard'ın golü son derece ilginç bir pozisyon sonrasında geldi. Savunmanın arkasına sarkan Gerrard'ın çok yakınında bulunan Stoke City'nin üç oyuncusu, efsane futbolcuya hiçbir müdahalede bulunmadılar ve adeta gol atmasına izin verdiler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ