Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Spor Toto Süper Lig'de günün öne çıkan transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        İNTER, SEMİH'İ İZLEDİ
        Roberto Mancini’nin çalıştırdığı İnter, dün Semih Kaya’yı izledi. İtalyan ekibinin scout ekibi, Beşiktaş derbisini takip edip genç stoperi mercek altına aldı.

        2

        İnter’in Rize’de de Semih’i izleyeceği öğrenilirken, G.Saray’ın oyuncunun bonservisi için 7-8 milyon Euro civarında bir rakam istediği ifade edildi. İnter ise 5 milyon Euro’da ısrarcı...

        3

        "ŞENOL GÜNEŞ YENİ TAKIMINI İZLEDİ"
        Beşiktaş'ın hoca adaylarından Şenol Güneş dün tribündeydi. Güneş'in, Galatasaray'ı izlemek için geldiği söylense de, kamuoyundaki görüş “Yeni takımını izledi” şeklindeydi.

        4

        RUBEN BOTTA İÇİN BURSASPOR İDDİASI!
        İtalyan basını, Bursaspor’un bir dönem Messi ile kıyaslanan ve bonservisi Inter’de bulunan Ruben Botta ilgilendiğini iddia etti. Yeşil-beyazlılar, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basınında çıkan haberlerde, yeşil-beyazlıların bir dönem Arjantinli süper star Messi ile kıyaslanan Ruben Botta ile ilgilendiği belirtildi.

        5

        MEVLÜT'Ü İKNA PLANI
        Trabzonspor, Ersun Yanal'ın ısrarla istediği golcü Mevlüt Erdinç için 2 cephede birden çalışıyor. Saint Etienne satışa sıcak bakıyor, Bordo-Mavililer, golcüyü ikna için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor

        6

        FENERBAHÇE, ŞENER ÖZBAYRAKLI İLE ANLAŞTI
        Bursaspor’un golcüsü Fernandao ile anlaşan, Yeşil-Beyazlıların savunmacısı Şener Özbayraklı ile de el sıkıştı. 24 yaşındaki defans oyuncusu, Milli Takım’da da boy gösteriyordu

        7

        GÖKHAN'IN ALTERNATİFİ
        Fe­ner­bah­çe sağ ka­nat­ta Gök­han Gö­nü­l’­ün al­ter­na­tif­siz­li­ği ne­de­niy­le so­run ya­şı­yor­du. Tec­rü­be­li fut­bol­cu­nun maç için­de son de­re­ce fay­da­lı ol­ma­sı­na kar­şın, skor oluşturmada bek­le­ne­ni ve­re­me­di­ği ifa­de edi­li­yor­du.

        8

        "10 MİLYON EURO ETMEM"
        Fenerbahçe yönetiminin satmaya çalıştığı Emmanuel Emenike, kulübün istediği rakamlara gitmesinin zor olduğunu vurguladı. Nijeryalı oyuncu yakın çevresine, “Yönetim beni göndermeye karar verdi ama kimse 10 milyon euro vermez.

        9

        Benim oynamam, yeniden kendimi ispatlamam gerekiyor. Bunun için kiralık olarak bile başka takıma gidebilirim” dediği öğrenildi.
        (Milliyet)

        10

        BURSASPOR'DA FERNANDAO OUT, KWEUKE İN!
        Bursaspor, Fernandao'nun ayrılması durumunda Çaykur Rizespor'da oynayan ve bonservisi elinde olan Leonard Kweuke'yi transfer edecek. Leonard Kweuke bu sezon Süper Lig'de 27 maçta forma giydi ve rakip fileleri 11 kez havalandırdı.
        (Fanatik)

        11

        BURSASPOR BOMBALARI PATLATIYOR
        Karabüksporlu Ahmet İlhan ve Güray Vural'la anlaşan Yeşil-Beyazlılar, Adana Demirspor'un genç ön liberosu Attamah'la da el sıkıştı. İç transferde ise Belluschi kalıyor, Civelli ve Josue'yle yollar kesin olarak ayrılıyor

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ