Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Wesley Sneijder, Galatasaray'ın ilk transferini açıkladı - Galatasaray Haberleri

        Geldiği günden bu yana profesyonelliği ve gösterdiği performansla sarı kırmızılı taraftarların gönlünde ayrı bir yer edinen Sneijder, dün gece de kutlamaların en renkli isimlerinden biriydi. Şampiyonluğu evinin önündeki taraftarlarla kutlayan yıldız oyuncu Hollanda basınına da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        Bilic’in kendisi hakkında söylediği övgü dolu sözleri duymaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Sneijder, “Kariyerimdeki en iyi sezonlarından birini geçirdiğimi düşünüyorum çünkü attığım goller ve yaptığım asistlerle şampiyonluğa katkıda bulundum” dedi.

        30 yaşındaki oyuncu kardeşi Rodney hakkında da flaş bir açıklamada bulundu: “Rodney sezon öncesi kampında Galatasaray ile birlikte antrenmanlara çıkıp sözleşme kapmaya çalışacak. Yani seneye Galatasaray’da iki Sneijder birden görebilirisiniz.”

        Rodney Sneijder son olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Almere City’de forma giyiyordu. Şubat’tan bu yana ise bonservisi elinde bulunuyor.

        (Ajansspor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ