Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, mazbatasını alır almaz ilk iş olarak Hamza Hamzaoğlu’nun sözleşmesini 3 yıllığına uzatacak - Galatasaray Haberleri
        1

        Cesare Prandelli’nin yerine göreve getirilen ve hiç para konuşmadan imzayı atan Hamza Hamzaoğlu’nun bu jestine yeni yönetim de jestle karşılık verecek.

        2

        Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, ilk iş olarak sözleşmesi sezon sonuna sona erecek olan genç teknik adamla sözleşme uzatacak.

        3

        Dursun Özbek yönetiminin, Galatasaray'ı en kötü döneminde devralıp ayağa kaldıran Hamzaoğlu’na bu kez hakkını verip maaşına hatırı sayılır bir zam yapacağı öğrenildi.

        4

        3 yıllık sözleşme karşılığında başarılı hocanın senelik ücretinin 1.5 milyon Dolar civarında olması bekleniyor.

        5

        SNEİJDER!..

        Sneijder’la da sezon sonuyla birlikte yeni sözleşme görüşmeleri başlatılacak... Muvakele
        yenilenmesi için Aralık ayından beri bekleyen Sneijder için devre arasında Juventus’tan gelen teklif geri çevrilmişti.

        6

        Sneijder’ın menajerini önümüzdeki ay başında İstanbul’a çağıracak olan yeni yönetim, 31 yaşındaki Hollandalı yıldızın Haziran 2016’da bitecek kontratını 3 yıl daha uzatacak.

        7

        DROGBA'DAN MESAJ

        Galatasaray’a geldiği ilk sezon şampiyonluk kupası kaldırdıktan sonra geçtiğimiz sezon sonunda eski kulübü Chelsea’ye geri dönen Didier Drogba, Sarı-Kırmızılı kulübe ‘geri dönebilirim’ mesajı yolladı.

        8

        Bir sezon daha futbol oynama isteği Chelsea tarafından kabul görmeyen 37 yaşındaki yıldız oyuncunun menajerinin, G.Saray’lı idarecilerle temasa geçtiği ve “Eğer şartlarda anlaşırsak, Drogba bildiği, çok sevdiği G.Saray’da futbolu bırakmayı çok ister” diyerek nabız yokladığı öğrenildi.

        9

        Amerika kulüplerinin Drogba için kesenin ağzını açtığı, Şampiyonlar Ligi’nde yeniden boy göstermek isteyen Fildişili’nin bu yüzden G.Saray’a sıcak baktığı bildirildi.

        10

        İLK TRANSFERİ SNEIJDER AÇIKLADI


        Sneijder, kardeşi Rodney hakkında da flaş bir açıklamada bulundu: “Rodney sezon öncesi kampında Galatasaray ile birlikte antrenmanlara çıkıp sözleşme kapmaya çalışacak. Yani seneye Galatasaray’da iki Sneijder birden görebilirisiniz.”

        11

        Rodney Sneijder son olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Almere City’de forma giyiyordu. Şubat’tan bu yana ise bonservisi elinde bulunuyor.

        12

        Galatasaray'da gözden çıkarılan isimlerden biri olan Portekizli kanat oyuncusu Bruma, iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilecek.