Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan ayrılacağını açıklayan teknik direktör Slaven Bilic için yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor - Beşiktaş Haberleri

        Bir kaç haftadır adı Premier Lig ekibi West Ham ile anılan ve Sam Allardyce'in görevi bırakmasının ardından İngiltere'ye gideceği konuşulan Bilic için bu kez yeni bir iddia ortaya atıldı.

        Hırvatistan basınına göre Bilic'in yeni talibi bugün hocası Di Matteo ile yollarını ayıran Alman ekibi Schalke 04.

        Hırvatistan spor medyası Schalke'nin teknik direktör Di Matteo'nun bugün istifa etmesinin ardından Biliç'e kesin olarak teklif götüreceğini yazdı.

        SCHALKE 04'ÜN BILIC AŞKI YENİ BİR KONU DEĞİL

        Bilindiği gibi Schalke 04 sekiz ay önce de Biliç ile ilgilenmiş ama Hırvat Hoca Beşiktaş'ı bırakıp Almanya'ya gitmemişti. Biliç'in menajeri Danko Dikic, Alman ekibinin Slaven Bilic'e resmi teklif yaptığını ama Biliç'in kabul etmediğini açıklamıştı.

        Hırvat basını, bu gelişmeleri hatırlatarak Schalke'nin teknik direktör adayları arasına Slaven Bilic'i de eklediğini ve hatta Biliç'in en güçlü aday olduğunu sütunlarına taşıyor.

        Hırvat çalıştırıcı için West Ham'a gideceği konusunda ciddi iddialar ortaya atılsa da West Ham'ın Rafael Benitez ve David Moyes gibi isimlere öncelik tanıdığı da sürekli konuşulan bir gerçek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ