Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamza Hamzaoğlu'ndan, Fenerbahçe ve Beşiktaş camialarına mesaj - Galatasaray Haberleri

        G.Saray’ın yarışta sürekli önde olması, özellikle F.Bahçe hocası İsmail Kartal’ı baskı altına almış, son maç için “Ç.Rize ve hocasına çok güveniyorum” açıklaması yapmıştı. Başakşehir beraberliği sonrası Kartal’ın “Ben bu sezonu ölüne kadar unutmayacağım. Herkesi futbol vicdanıyla baş başa bırakıyorum” sözleri yankı yarattı. Hamzaoğlu’na, Kartal’ın “şaibeli” yorumu soruldu. Duruşunu hiç bozmayan Hamzaoğlu, örnek bir yaklaşımda bulunarak “Kolay değil, İsmail hoca için düşünüldüğünde durum zor. Bugünlerde insanlar ne söylemişse çok fazla dikkate almamak lazım. Can acısıyla daha ağır şeyi söyleyebilirler. Hiç üzülmesinler... Bu yarış. Bugün biz birinci olduk, yarın onlar olabilir. Sporun güzelliğini yaşamak lazım. Beşiktaş ve F.Bahçe camiaları üzülmemeliler. Bizler birbirimize lazımız. Hem oyunculara hem takımlarına sahip çıksınlar. Önemli olan bu yarışta olmak” diye konuştu.

        'ALKIŞLAR BEKLEMIYORUM'

        Akhisar’ın başındayken, şampiyon olan F.Bahçe’yi alkışlatmıştı Hamza hoca... “Türkiye Kupası finalinde böyle bir şey bekler misiniz?” sorusuna “Kimseden bir şey beklemem. Yapmazlarsa yadırgamam” ifadesini kullandı.

        O DA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

        Kutlamalar sırasında dışarda toplanan yüzlerce taraftar, üçlüm istedi... Eşi ve kızıyla balkona çıkan Hamzaoğlu taraftarı çoşturdu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ