Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kayseri Erciyesspor Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural: Oyuncularıma tokat bile atmış adamım - Futbol Haberleri

        Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını çamlık sahasında yaptığı idman ile sürdürdü. Kırmızı-mavili ekibin teknik patronu Yılmaz Vural, idman öncesi Ferudun Tankut tesislerinde haftalık olağan basın toplantısı düzenledi. Vural, takımda 12 tane sakat oyuncuları olduğundan kadrolarının 17 kişi olduğunu, Ahmet İlhan ve Hakan'da sıkıntının devam etmesi durumunda 15 kişilik kadro ile Kayseri Erciyes maçına çıkacaklarını söyledi.

        "ÜZÜNTÜMÜZ BÜTÜN ÇABALARIN BİR SONUÇ GETİRMEMESİNDEN DOLAYIDIR"

        Kayseri Erciyes maçını kazanıp sezonu 31 puanla kapatmak istediklerini kaydeden Vural, "Son maçımız ligde kalma maçımız olmasaydı, 15 kişiyle ligde kalmak için savaşacaktık. Üzüntümüz bütün çabaların bir sonuç getirememesinden dolayıdır. Geçen haftadan beri kendi iç dünyamızda inanılmaz sıkıntı yaşıyoruz. Futbol böyle, bu kadar da trajedi konu diye bakmamak lazım. Camia olarak diğerlerine nazaran bu konuda daha dikkatli olmamız anlamı ortaya çıkıyor. Yaptığımız hataları, konumuzu bu kadar sayısı fazla olmadığı bir dönem yaşarız" dedi.

        Mevcut Yönetim kurulunun görevi bırakacağından burada olma isteklerinin mümkün olmayacağını da belirten Yılmaz Vural, "Gelecek yeni yönetim kendi ekibini seçecektir. Bize burada Kardemir Karabük'ün gelecekte en kısa sürede lige dönmesi temennisinde başka bir şey olmaz" ifadesinde bulundu.

        "OYUNCULARA TOKAT BİLE ATMIŞ ADAMIM"

        Açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Vural, Türkiye liginde kendisinden daha sert hoca olmadığını da belirterek, "Yeri geldiğinde oyuncuma tokat bile atmış adamım. İnsanlar Türkiye'de bazı şeylerde içeriye bakmaz görüntüye bakar. Herkes onun için yapmacık davranıyor. Ben doğal adamım, kendimle barışığım. Davranılması gereken yerde ceza vermem gereken kişiye gülerek de veririm" dedi.

        "BİZ ATAĞA KALDIRDIK, MORALLENDİRDİK AMA SÜRE YETMEDİ"

        Sezon başından alıpta düşürdüğüm tek takım 39 puanla Antalyaspor olduğunu söyleyen Vural, "39 puanla ligden düştü. Türkiye lige tarihinde inanılacak gibi değil. Onun dışında yedinci ve sekizinci maçta aldığım hiçbir takımı düşürmedim. Ama ne zaman böyle son 10-12 maçta gittiğim takımların yarısı düştü. Bütün bu dibe vurmuşluğu siz yeniden morallendirip atağa kaldırıp bu işi kurtarmanız gerekiyordu. Biz atağa kaldırdık morallendirdik ama süre yetmedi. Eğer süre yetseydi bu takımı ligde tutacağımı her takımda olduğu gibi çok emindim. Yoksa buraya niye geleyim"

        "NEREDEN ÇIKTI BU ALATURKA ZİHNİYET"

        Rize - Galatasaray maçının İstanbul'da oynanacak olmasını da eleştiren Vural, "Açıklama yapılıyor sizin maç Cuma günü deniliyor, sonra bir daha değişiyor. Planlayan arkadaşların sıkıntısı değil bu, yukarIdan yönetsel bazda müdahaleler oluyor. Galatasaray - Rize maçını İstanbul'da oynansın deniliyor, böyle saçmalık mı olur. Niye orada oynansın. Bursa kendine göre avantaj kaybeder. Galatasaray deplasmana gidecek dönecek kupa maçı oynayacak. Niye Bursa buna müsaade etsin. Nereden çıktı bu alaturka zihniyet. Gidersin maçını oynarsın uçak denen bir şey var, gelirsin statta taraftarınla şampiyonluğu kutlarsın. Bu adaletsizlik değil mi" diye sitemlerini dile getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ