Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Başkan Aziz Yıldırım yarın Genel Kurul’un ilk gününde 17 yıllık çalışmalarını 3 saat boyunca kürsüde kalarak üyelere anlatacak - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe’de kongre heyecanı camiayı iyiden iyiye sarmaya başladı... Özellikle futbolda şampiyonluğun Galatasaray’a kaptırılmasından sonra muhalefetin de hareketlenmesiyle birlikte birbiri ardına açıklamalar gelmeye başladı. Şu ana kadar Aziz Yıldırım ve Murat Çelikel başkanlığa adaylığını koydu. Hulusi Belgü’nün de bugün yapacağı toplantı sonrasında adaylığını resmen açıklaması bekleniyor. Böylece son anda bir değişiklik olmazsa kongrede 3 aday başkanlık için yarışacak. Ancak pazar günü yapılacak olan seçim öncesinde yarın genel kurulun ilk gününde konuşmalar güne damgasını vuracak. Özellikle başkan Aziz Yıldırım’ın bu konuda detaylı bir hazırlık içerisinde olduğu öğrenildi.

        DOĞRULARINI DA YANLIŞLARINI DA ANLATACAK

        Başkan Aziz Yıldırım’ın tarihi bir konuşmaya hazırlandığı belirtildi. Başkan Yıldırım yaklaşık 3 saat boyunca kürsüde kalarak 17 yıllık görevi boyunca yaptıklarını ve yapamadıklarını tek tek anlatacak. Bunun yanı sıra Başkan’ın yaptığı yanlışlıkları da açık bir şekilde dile getirip muhalefete de çok sert mesajlar göndereceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ