Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş yönetimi yaklaşık 2 ay önce menajerler aracılığıyla temas kurduğu Gourcuff'a teklif götürmeye karar verdi. Siyah-beyazlıların 28 yaşındaki 10 numara için bir bütçe belirledikleri, bu bütçenin 3 yıl için 5.5 milyon euro olduğu bildirildi. (Fotospor)

        2

        Abdürrahim Albayrak'ın daha önce prensip anlaşmasına vardığı ve Sinan Bolat'ın yerine düşündüğü genç kaleciyi Dursun Özbek yönetimine de kabul ettirdiği bildirildi. Böylece Sinan Bolat da, Porto'ya geri gönderilecek. Gökhan'la da Türkiye Kupası finalinden sonra sözleşme imzalanması bekleniyor. (Fotospor)

        3

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Şenol Güneş, Bursaspor-Galatasaray kupa finalinin ardından yüz yüze görüşecek. Güneş'in Orman'la yapacağı görüşmeden Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın da haberi olduğu, Güneş'in bu görüşmeden istediğini alamaması durumunda Bursaspor'la sözleşme yenileyeceği de bildirildi. (Fotospor)

        4

        Başkan Dursun Özbek bizzat Wesley Sneijder'in menajeri ile bir araya gelerek, Hollandalı oyuncunun sözleşmesini +2 yıl daha uzatacak. Bir sonraki hamle ise Felipe Melo olacak. Melo'ya da +2 yıllık sözleşme teklif edilecek. (Fotospor)

        5

        Sezon başında Trabzonspor’dan transfer edilen Olcan Adın, Galatasaray’da beklentileri karşılayamadı. Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir’in, Olcan’ı kadrosuna katmak için harekete geçtiği bildirildi. Galatasaray cephesi de bu transfere sıcak bakıyor. (Fanatik)

        6

        Milan’daki kontratı sona eren Hollandalı defansif orta saha oyuncusu Nigel de Jong, bir kez daha Galatasaray’ın transfer gündemine geldi. Eğer Jong, yıllık 1.5 milyon Euro civarında bir ücrete ikna edilebilirse, bu transferin gerçekleşmesine yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor. (Fanatik)

        7

        Fernandao'nun menajeri Eduardo Uram, Brezilya’nın önde gelen spor portalı Globo Esporte’ye açıklamalarda bulundu. Uram, “Fernandao’yu Fenerbahçe ve Bursaspor istiyor. Ancak oyuncumun talipleri bu iki kulüple sınırlı değil. Başka takımlardan da teklif aldık ama henüz kararı vermedik. Muhtemelen haziran ayının ilk haftasında Fernandao’nun yeni kulübü belli olacaktır” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

        8

        Tosic defteri kapandı, Trabzonspor yeni stoper arayışlarına başladı. Bordo-Mavililer'in hocasının listesinin ilk sırasında bu kez Spartak Moskova'da forma giyen Serdar Taşçı var. Karadeniz ekibi, kiralama yöntemiyle deneyimli oyuncuyu bitirmek için düğmeye bastı. (Fanatik)

        9

        Fransız spor sitesi Foot01.com’un haberine göre, 31 yaşındaki oyuncunun şartları menajerler aracılığı ile Trabzonspor'a sunuldu. Lille ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek deneyimli futbolcu için kararı Yanal verecek ama Bordo-Mavililer’in hocasının kendi listesinin dışına çıkma fikrine pek sıcak bakmadığı ifade edildi. (Fanatik)

        10

        Adının Benfica ile anılmasını değerlendiren Bruma, teknik direktör Jorge Jesus için, “Bir gün onunla çalışmayı çok isterim. Ona hayranım. Birçok oyuncu yetiştirdi. Eğer gerçekleşirse, rüya gibi olur” dedi. Benfica’ya transfer olup olmayacağı konusunda ise “Asla ne olacağını bilemezsiniz, her şey olabilir” diye konuştu. (Fanatik)

        11

        Almanya’nın Bild Gazetesi’nin iddiasına göre Borussia Dortmund’un kalecisi Roman Weidenfeller’in, Bayern Münih’in yanı sıra Fiorentina ve Beşiktaş’ın takibinde olduğu belirtildi. Bir dönem Trabzonspor’un da kalesini koruyan ve Jefferson’ın da alternatifler arasında yer aldığı öğrenildi. (Fanatik)

        12

        Beşiktaş, Tomas Sivok ve Atiba'ya yeni sözleşme önermeme kararı aldı. Uğur Boral'la da yolların ayrılması kesinleşti. Opare'ye de yeni kiralama teklifi yapılmasından vazgeçildi. İsmail Köybaşı, Cenk Gönen, Oğuzhan Özyakup ve Pedro Franco ile son kararı ise yeni gelecek teknik direktör verecek. (Fotomaç)

        13

        G.Saray, Marsilya ile sözleşmesi sona eren Andre Pierre Gignac'ı da bünyesine katıyor. 29 yaşındaki golcü, G.Saray'ın üç yıllık teklifini kabul etti. Cimbom, yıllık 2.5 milyon euro vereceği Fransız oyuncuya ayrıca 1 milyon euro da imza parası ödeyecek. (Fotomaç)

        14

        Beşiktaş, Tolga Zengin'in yerine kaleci arayışlarını sürdürüyor. Petr Cech'in hem yüksek kazancı hem de Avrupa devlerinin listesinde olmasından dolayı transferin güç olduğu öğrenildi. Yönetim bunun üzerine menajerler tarafından önerilen 28 yaşındaki Sergio Romero'ya yöneldi. (Fotomaç)

        15

        Fenerbahçe'nin, sözleşmesinde yazan "5 milyon TL'ye serbest kalır" maddesini kullanarak kadrosuna katacağı Şener'e 4 yıllık anlaşma yapacağı, milli futbolcuya sezon başına sezon başına 1.4 milyon euro (yaklaşık 4 milyon 50 bin TL) ödeyeceği belirlendi. Şener, Bursapor'dan yılda 850 bin TL kazanıyordu. (Fotomaç)

        16

        Fenerbahçe’de gözden çıkartılan Pierre Webo, Serdar Kesimal ve Selçuk Şahin’e Konyaspor resmen talip oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman eski öğrencileriyle iletişime geçerek, “Sizi takımımda görmek istiyorum” dedi. (Fanatik)

        17

        Adı Fenerbahçe ile anılan Samed Yeşil, İstanbul'a geldi. Yeşil, Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları hakkında ise "Öyle bir şeyle ilgili bir bilgim yok, ben de haberleri okudum. Transferimle menajerim ilgileniyor" yorumunu yaptı. "Türkiye'de oynamak ister misin?" şeklindeki soruya "Nasip, kısmet, hayırlısı neyse o olsun" yanıtını verdi. (NTVSpor)

        18

        Bu sezon futbolculara kaçan şampiyonluk ve 4. yıldızdan dolayı çok kızan Aziz Yıldırım “Takımda 11 yabancı oyuncu olsun” projesiyle birlikte radikal bir karara daha imza attı. Buna göre F.Bahçe’nin uzun zamandır kalesini teslim ettiği yerli kaleci geleneği bu sezon son bulacak. Volkan Demirel’in hem yediği hatalı goller hem de gidilen deplasmanlardaki protestolarda yıprandığını düşünen başkan yabancı kaleci alınması konusunda onayı vermiş durumda. (Vatan)