Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Melo Galatasaray'dan ayrılıyor mu? - Galatasaray Haberleri

        Twitter hesabından Galatasaray'ı ve takım arkadaşlarını takip etmeyi bırakan Brezilyalı yıldız, transferde adının anıldığı Inter'in hocası Roberto Mancini'yi takip etmeye başladı.

        Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'dan taraftarlarını oldukça şaşırtan bir hareket geldi.

        Brezilyalı yıldız, resmi twitter hesabından önce Galatasaray'ı ve Galatasaraylı takım arkadaşlarını "unfollow" etmiş yani takip etmeyi bırakmıştı.

        Ancak sarı kırmızılı taraftarları asıl şaşırtan hareket, bugün Roberto Mancini'yi takip etmeye başlaması oldu. Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran İtalyan teknik adam şu an Inter'in başında bulunuyor.

        Son dönemde basında da Felipe Melo'nun Inter'e transfer olacağı yönünde dedikodular çıkıyordu. Melo'nun twitter hesabında yaptığı hareketler de bir anlamda bu dedikoduları doğrular nitelikte gözüküyor.

        Yaşanan gelişmelerin ardından Melo, Galatasaray SK hesabını yeniden takip etmeye başladı.

        MENAJERİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA

        Jose Rodriguez, "Bütün oyuncular gibi Melo da Inter'de oynamak ister. Resmi bir şey yok ama bazı temaslar oldu. Mancini, Melo'yu takımında görmek istiyor. Inter 1 ya da 2 orta saha oyuncusu transfer etmek istiyor. Melo'nun Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Inter onu almak istiyorsa Galatasaray'la mutlaka görüşmek zorunda" diye konuştu.

        Menajer Rodriguez, Melo'nun son sezonki maaşı değerindeki ücretin ödenmesi halinde serbest kalacak olması ile ilgili de, "Melo Galatasaray ile kötü olarak ayrılmak istemez. O yüzden böyle bir seçenek uygulanmayacak. Eğer Melo Inter'e gidecekse iki takımın rakamlar üzerinde anlaşması gerekiyor" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ