Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de ilk hedef Capello - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de yeni sezonun hazırlıkları hızlı başladı... Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler bir yandan kongre çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da futbol takımı için gerekli operasyonları yapıyorlar.

        Önümüzdeki dönem için sportif direktörlüğe getirilen Giuliano Terraneo’nun raporu doğrultusunda çalışmalar daha şimdiden başladı. Terraneo’nun hazırladığı teknik direktör listesinde birbirinden ünlü isimler bulunuyor.

        Bunların başında da Fabio Capello geliyor. Halen Rusya Milli Takımı’nın başında olan ünlü İtalyan hocanın 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve yıllık 8.5 milyon Euro alıyor. Ancak Ruslar’ın ödemelerde sıkıntı çekmesi ve 2014 haziran ayından itibaren biriken paralarını ancak geçen şubatta ödeyebilmeleri Capello’yu rahatsız etmiş durumda ve ayrılmayı düşünüyor. Fenerbahçe ise 8.5 milyon Euro’yu aşağıya çekip Capello ile sözleşme imzalamanın yollarını arayacak.

        LİSTE BİR HAYLİ KABARIK

        Fabio Capello için şartlar sonuna kadar zorlanacak. Bunun için de kongre sonrası önümüzdeki hafta görüşmelerin hemen başlaması bekleniyor. Capello’nun olmaması halinde ise yönetimin yöneleceği isimler de birbirinden ünlü hocalar. Sarı-Lacivertliler’in listesinde şu isimler yer alıyor:

        Marcelo Bielsa

        Luciano Spalletti

        Zinedine Zidane

        Roberto Di Matteo

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ