Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Fenerbahçe: 2 - Kasımpaşa: 0 | MAÇ SONUCU - Kasımpaşa Haberleri
        SPOR TOTO SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... FENEBAHÇE - KASIMPAŞA MÜCADELESİNİN TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Kasımpaşa'yı 2-0 yendi. Sarı-Lacivertlilerin gollerini 72. dakikada frikikten Emre Belözoğlu ve 82. dakikada Alper Potuk kaydetti. Bu skorun ardından Fenerbahçe ligi 74 puanda 2. sırada bitirdi. Önder Özen yönetimindeki Kasımpaşa ise ligi 37 puanla tamamladı. Öte yandan Feyenoord ile anlaşmaya varan Kuyt, son maçında alkışlarla veda etti.

        Geçen sezon 74 puanla şampiyon olan Fenerbahçe, bu sezon aynı puana ulaşarak ikinci olabildi. Bu sezon ligde 22. galibiyetini elde eden, sezonu 8 beraberlik ve 4 yenilgiyle tamamlayan Fenerbahçe, rakip filelere attığı 60 gole karşılık, kalesinde 29 gol gördü.

        Ligde 34 haftalık maratonda 15. yenilgisini yaşayan Kasımpaşa, 9 galibiyet ve 10 beraberlikle 37 puanda kaldı. Kasımpaşa, attığı 56 gole karşılık kalesinde 73 gol gördü.

        FENERBAHÇE: 2 - KASIMPAŞA: 0

        STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

        HAKEMLER: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Arkın Akgöl

        FENERBAHÇE: Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Kadlec, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 90 Serdar Kesimal), Mehmet Topal, Emre Belözoğlu (Dk. 90 Uygar Mert Zeybek), Kuyt (Dk. 90+2 Caner Koca) , Diego, Alper Potuk, Sow

        KASIMPAŞA: Isaksson, Erhan Kartal, Donk, İlhan Eker, Sancak Kaplan, Alpaslan Öztürk (Dk. 84 İsmail Ayaz), Tunay Torun, Castro (Dk. 70 Kubilay Aktaş), Malki (Dk. 86 Bartu Kurtuldu), Scarione, Eren Derdiyok

        GOLLER: Dk. 72 Emre Belözoğlu, Dk. 81 Alper Potuk (Fenerbahçe)

        MAÇTAN NOTLAR

        FENERBAHÇE'DE 8 EKSİK

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun 34. ve son hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile yaptığı maça 8 eksikle çıktı. Sarı-lacivertli takımda kırmızı kart cezalıları Pierre Webo, Mehmet Topuz, Bruno Alves ve Caner Erkin, sarı kart cezalıları Egemen Korkmaz ve Meireles maç kadrosunda yer almadı. Babasının vefatı nedeniyle teknik heyetin özel izin verdiği Emenike'nin yanı sıra kaleci Volkan Demirel de 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

        Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, çok sayıda eksik nedeniyle alt yapıdan 4 genç futbolcuyu maç kadrosuna dahil etti. Ziraat Türkiye Kupası maçlarındaki performansıyla dikkati çeken Uygar Mert Zeybek'in yanı sıra Muhammed Samed Karakoç, Caner Koca ve Karahan Yasir Subaşı yedekler arasında bulundu.

        SON MAÇTA TRİBÜNLER BOŞ KALDI

        Sarı-lacivertli takımın 33. haftada İstanbul Başakşehir karşısında yaşadığı 2-2'lik beraberlikle şampiyonluk yarışından kopmasının ardından, sezonun son maçında tribünler boş kaldı.

        1899 Fenerbahçe ile Esenler taraftar grupları, Migros kale arkası tribünde, yarınki genel kurulda yeniden başkan adayı olan Aziz Yıldırım için "Her şeyin farkındayız. Ellere inat Fenerbahçe'yi bırakma" yazılı pankart açtı. Bu arada Genç Fenerbahçeliler Taraftar grubu başkan Aziz Yıldırım'a istifa çağrısı yapmak için Kadıköy İskele Meydanı'nda toplandı. Grubun planladığı yürüyüş ise gerçekleşmed

        KARTAL 89 DAKİKA DEĞİŞİKLİK YAPMADI

        Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, mücadele temposu yüksek olmayan maçta takımında 89 dakika değişiklik yapmadı. Maçın 90. dakikasına girildiğinde Emre Belözoğlu'nun yerine Uygar Mert Zeybek'i, Hasan Ali Kaldırım'ın yerine Serdar Kesimal'i oyuna alan Kartal, 90+2. dakikada da Kuyt'ın yerine Caner Koca'yı maça dahil etti.

        EMRE GOLÜ ATTI, KARTAL'A SARILDI

        Emre Belözoğlu, karşılaşmanın 72. dakikasında attığı frikik golünden sonra yedek kulübesine giderek teknik direktör İsmail Kartal'a sarıldı.

        Bu sezon ligde 6. golüne imzasını atan Emre'nin 4 golü penaltı atışlarından geldi. Alper Potuk ise sarı-lacivertli formayla bu sezon 3. golünü kaydetti.

        Kasımpaşa'da maçın son dakikalarında rahatsızlık geçiren Alpaslan Öztürk, 84. dakikada yerini İsmail Ayaz'a bıraktı. Bu arada, maçın 70. dakikasında stadyumdaki skor ekranının süresi bozuldu. Kısa bir aksamadan sonra süre devam etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ