Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray mevcut başkanı Duygun Yarsuvat: 1777 oyla başkan oldum, 7 ay görev yaptım ve 77 puanla şampiyon olduk - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray mevcut başkanı Duygun Yarsuvat, 1777 oyla başkan seçildiğini 7 ay görevde kaldığını ve 77 puanla şampiyon olduklarını belirterek hayatında "7" rakamının önemine dikkat çekti.

        Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 34. ve son haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı Galatasaray'da eski ve yeni yönetim birlikte izledi. Karşılaşmanın ardından eski başkan Duygun Yarsuvat ve yeni başkan Dursun Özbek stattan birlikte ayrıldı. Yarsuvat, stressiz bir maç izlediklerini ifade etti.

        Bir de istatistik veren Yarsuvat, "1777 oyla başkan olmuşum. 7 ay kalmışım. 77 puanla da şampiyon olduk. Yedi uğurlu geldi bana." diye konuştu.

        Yeni başkan Dursun Özbek ise, Yarsuvat için, "Bizi yalnız bırakmadı geldi. O bizim abimiz. Bizde veda etmek yoktur. Her Galatasaraylı ölene kadar Galatasaraylı'dır. Hocam benim uğurlu başkanımdır. Onunla birlikte çalıştım. Çokta güzel şampiyon olduk." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ