Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Miroslav Stoch, Fenerbahçe'ye geri dönmeyi iple çektiğini söyledi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'den kiralık olarak sezonu Katar Ligi ekiplerinden Al Ain'de geçiren Miroslav Stoch, resmi internet sitesi üzerinden geri dönüşün ateşini yaktı.

        "OYNADIM, RİTİM YAKALADIM"

        Katar'da şampiyonluk yaşayan ve hedefini yakaladığını belirten Stoch, "Hedefime ulaştım. Al Ain'e çok açık bir amaç ile geldim, hedefim kupaları kazanmaktı. Bunu başardım, daha da fazlası, birçok maçta oynadım ve ritim yakaladım. Goller attım, asistler yaptım, bu açıdan bakarsak geçirdiğim sezondan memnunum" ifadelerini kullandı.

        "AZİZ YILDIRIM GİTMEDEN BENİ MOTİVE ETTİ"

        Aziz Yıldırım'ın, ayrılık öncesi kendisine performansının iyi olması durumunda geri dönüş sözü verdiğini paylaşan Slovak oyuncu, "Fenerbahçe'ye geri dönmek için mücadele ettiğim ikinci yıl. Benim kalbimin istediği yer Fenerbahçe. Al Ain'e gitmeden önce, başkan bana her şeyin bana ve benim performansıma bağlı olduğunu söyledi. Beni motive etti ve bu her zaman benim aklımdaydı. Sezon iyi geçtiği için çok mutluyum" dedi.

        "F.BAHÇE TARAFTARLARINI İPLE ÇEKİYORUM"

        Fenerbahçe taraftarları ile tekrar buluşmanın hayalini kurduğunu belirten 25 yaşındaki futbolcu, "Benim bir kontratım var. Son 2 sezonu İstanbul dışında geçirmesem de, taraftarların bana sosyal medya üzerinden gönderdikleri şeyleri görmek harika. Bu beni çok memnun ediyor. Türkiye'de taraftarlar özel bir atmosferin nasıl yaratılacağını biliyor. Bazen uykumda bunu hayal ediyorum ve taraftarlarla tekrar buluşmayı iple çekiyorum" diye konuştu.

        26 MAÇTA 13 GOL VE RUSLAR PEŞİNDE

        Fenerbahçe ike 2018 yazına kadar sözleşmesi bulunan Stoch, bu sezon Al Ain'de çıktığı 26 maçta 13 gol kaydetti. 1989 doğumlu oyuncunun peşinde Rusya'dan kulüplerin de olduğu konuşuluyor.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ