Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Lucescu’dan sonuç alamayan, Şenol Güneş’le el sıkışan ancak kısa vadede şampiyonluk hedefleyen Kartal’da Mustafa Denizli sesleri yükselmeye başladı. - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Harika başlayan 2014-15 sezonunu kötü noktalayan Beşiktaş, Slaven Bilic’in vedasının ardından teknik adam arayışlarına hız vermişti. Başkan Fikret Orman’ın ısrarla istediği Lucescu’dan sonuç alınamaması farklı alternatifleri ortaya çıkardı. Siyah-Beyazlılar, Bursa’nın hocası Şenol Güneş’le prensipte anlaşmasına rağmen takımı kısa vadede şampiyon yapacak bir isim arayışlarına girdi. İşte bu noktada gözler; 2008-09’da Kartal’ı ligde zafere ulaştıran ve Türkiye Kupası’nı kazandıran Mustafa Denizli’ye çevrildi.

        BAŞKAN İSTEMİYOR AMA...

        Fikir birliği yapan yöneticiler, “Mustafa Denizli’yi alalım” şeklinde görüş bildirirken; Orman, “Feda döneminde Mustafa Hoca, kabul etmemiş bazı şartlar öne sürmüştü. O zor dönemde benimle olmayan bir hocayı düşünemem” diyerek Denizli’ye sıcak bakmadığını söyledi. Siyah-Beyazlı kurmaylar, Denizli’yle anlaşılması için başkan Fikret Orman’a baskı yaparken; bu konunun yarın yapılacak yönetim toplantısında konuşulacağı bildirildi. Eğer Orman’ın inadı kırılırsa tecrübeli hocayla hemen görüşmelere başlanacak. Denizli’nin yanı sıra Lucescu, Şenol Güneş ve Abdullah Avcı gibi isimler de masaya yatırılacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ