Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu'nun kupa törenine çıkmak istemediği öğrenildi - Galatasaray Haberleri
        1

        HTSPOR ÖZEL HABER / Erhan TELLİ
        Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına gölge düşüren ilk olay Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün kutlamalarda yok sayılması olmuş, eski ikinci başkanlardan Ali Dürüst’ün HABERTÜRK’e yaptığı “Şampiyonluğu burnumuzdan getirdiler” açıklaması ve başkan Dursun Özbek’e gösterdiği sert tepki, camia içinde büyük yankı uyandırmıştı...

        2

        İşte bu tatsız hadisenin öncesinde, şampiyonluk kutlamaları sırasında yaşanan ikinci büyük ve tatsız olayı yine HABERTÜRK ortaya çıkardı.

        3

        TT Arena’da arkadaşları eğlenirken yüzünden düşen bin parça olan ve bu hali henüz yenilenmeyen sözleşmesine bağlanan eski kaptan Sabri Sarıoğlu’nun, güçlükle ikna edilerek son anda kupa törenine çıkarıldığı öğrenildi.

        4

        Son dakika krizi şöyle gelişti... Florya’dan takım arkadaşlarıyla üstü açık otobüsle coşku içinde Arena Stadı’na gelen emektar yıldız, soyunma odasında kutlama programını duyunca şoke oldu.

        5

        Sahaya en son kaptan Selçuk İnan’ın çağrılacağını duyunca küplere binen Sabri, “Ben bu takımın en eskisiyim. Şampiyonluk kutlamalarında sahaya her zaman en eski oyuncular en son çıktılar” diyerek resti çekti: “En son çıkmıyorsam, sahaya da çıkmıyorum.”

        6

        ‘O ZAMAN, SELÇUK ÖNCE ÇIKSIN!’
        Sabri’nin bu çıkışını beklemeyen idareciler ise “Numara sırasına göre futbolcuların çağırılacağı bir program yapılmış. Bu yüzden gençlerden Eray bile en sonlarda” derken, 8 numaralı formayı giyen Selçuk’u isim vermeden ima eden 55 numaralı Sabri, “Madem numara sırasına göre, o zaman numarası küçük olan herkes benden önce çıkacak” diye konuştu.

        7

        İdareciler, “Selçuk takım kaptanı, en son çıkması uygun görüldü” deseler de, Reyiz, “Ben de bu takımın en eski oyuncusu ve haksızlıkla kadro dışı bırakılmadan önceki takım kaptanıyım” diyerek itirazını sürdürdü.

        8

        ZORAKİ ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
        Krizin daha da büyümesi üzerine idareciler, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ten yardım istemek zorunda kaldı.

        9

        İkili, henüz kendi başlarına gelecek tatsız hadiseden habersiz bir şekilde, soyunma odasına gelerek Sabri’yi ikna etti.

        10

        Ancak bu yaşanan olay, kutlamalar öncesi soyunma odasında soğuk rüzgarların esmesine yol açtı. Gönülsüz şekilde kürsüye çıkan Sabri, kendisiyle özdeşleşen üçlüyü bile taraftarın isteği üzerine çektirmişti.

        11

        Şampiyonluk törenine davet edilmeyen G.Saray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim’in bu duruma oldukça içerlediği öğrenildi.

        12

        Aslan’da 6 şampiyonluk yaşayan, mevcut kadroyu kuran, Hamza Hamzaoğlu’nun da gelişiminde ve G.Saray’a gelmesinde payı bulunan Terim’in, davet edilmemesine çok kızdığı bildirildi.