Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HTSPOR / AHMET SELİM KUL
        4. yıldız için oldukça önemli olan sezonda şampiyonluğu Galatasaray’a kaptırarak moral bozukluğu yaşayan Fenerbahçe’de, İsmail Kartal ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor.

        2

        Yönetimle istişare halinde olan Sportif Direktörlük görevine getirilen Giuliano Terraneo’nun 4 isim üzerinde durduğu, önceliğinin Luciano Spalletti ikinci adayının ise Marcelo Bielsa olduğu öğrenildi.

        3

        Ancak yönetimin Patrick Vieira ile ilgilendiği hatta bir ön görüşme yaptığı öğrenildi. İtalyan basını ise ısrarla Sampdoria’dan ayrılan Sinisa Mihajlovic’in Sarı-Lacivertlier’in yeni hocası olacağını yazıyor.

        4

        Teknik direktör konusuna birlikte göz atalım:

        5

        SPALLETTİ SICAK BAKIYOR
        Fenerbahçe’de yeni sezon öncesinde teknik direktör arayışları arasında en dikkat çekici isim 2014’te Zenit’ten ayrılan Luciano Spalletti.

        6

        Rus kulübünden hala maaşını almaya devam eden İtalyan hocanın bu durumu yakın zamanda sona erecek. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler’in teklifi Spalletti’ye oldukça cazip geldi.

        7

        Ön görüşmeler sonunda taraflar da masadan gayet memnun kalktı. Fenerbahçe teknik direktörlüğüne en yakın isim olan Spalletti, şu anda son detayları görüşmek için haber bekliyor. Sportif Direktör Giuliano Terraneo’da Spalletti için yönetimi ikna etmeye çalışıyor.

        8

        BİELSA'YA GÜVEN TAM
        Disipliniyle dikkat çeken Arjantinli Bielsa, Aziz Yıldırım’ın Samandıra’yı gözü kapalı emanet edebileceği bir isim olduğu için önceleri favoriler arasındaydı.

        9

        Fakat Marcelo Bielsa, Marsilya’dan ayrılmayı kafayı koymuş olsa da bir başka fikre ağırlık vermiş durumda.

        10

        Milli takımlardan teklifler alan ve bunları değerlendiren Arjantinli hoca, bir yandan da F.Bahçe’nin teklifini düşünüyor. Bielsa, Giuliano Terraneo’nun ikinci favorisi konumunda.

        11

        VİEİRA SÜRPRİZİ
        Fenerbahçe Yönetimi, Patrick Vieira ismiyle de bir görüşme gerçekleştirdi. Her ne kadar daha önce bir takım çalıştırmamış olması handikap gibi gözükse de Sarı-Lacivertli kurmaylar, kariyeri ve konumu nedeniyle Vieira’nın takımı iyi idare edebileceğini düşünüyor.

        12

        Daha önce Zico’yu Türkiye’ye getirirken Vieira’da olduğu gibi “Stajyer teknik adam Fenerbahçe’de başarılı olabilir mi?” sorularıyla karşılaşan Fenerbahçe Yönetimi, bu sebeple Fransız da sorun yaşamayacağını düşünüyor.

        13

        ÇİZME İDDİASI MİHAJLOVİC
        Kanarya’nın teknik direktör adaylarından biri olan Sinisa Mihajlovic, yine parlak futbolculuk geçmişiyle dikkat çeken biri. Fakat Sampdoria’da gösterdiği performansla teknik direktörlük açısından gözleri üzerinde toplayan Sırp teknik adamın önceliği ise Rafael Benitez ile yollarını ayıran Napoli.

        14

        Ancak İtalyanlar ısrarla Sırp teknik adamın Fenerbahçe’ye gideceğini iddia ediyor ve sıkça bu yönde haberler yapıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ