Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Lucas Podolski Galatasaray'da geliyor. Galatasaray Bilal Kısa ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı - Futbol Haberleri
        1

        PODOLSKİ ASLAN OLUYOR!

        Lucas Podolski adım adım Galatasaray'a geliyor... Ünlü forvete en ciddi teklifi Galatasaray'ın yaptığı ve 3 yıllık sözleşme önerildiği vurgulanırken, tarafların pazarlıklarda da son aşamaya geldiği ifade edildi.

        2

        KRASİC'E 2 TALİP!

        Kadro dışı kalan ve sözleşmesi bir yıl daha devam eden Milos Krasic’i Partizan ve Kızılyıldız kulüpleri istiyor. Sırp oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        3

        MECBUREN SATILIK!

        Oyuncu satmadan transfer yapamayan Beşiktaş, Demba Ba’ya 15 milyon, Gökhan Töre’ye 10 milyon Euro değer biçti. Başkan Fikret Orman, iki yıldızı da istediği rakama gönderip transfer için bütçe oluşturmayı hedefliyor.

        4

        MBIA BİTTİ BİTİYOR

        Fırtına transferin ilk bombasını patlatmak üzere... Sevilla ile Avrupa Ligi’ni kaldıran Stephane Mbia, adım adım Trabzon’a yaklaşıyor. Eşini ikna etmeye çalışan Kamerunlu yıldızın, “Tamam” dediği ve sadece ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

        5

        FERNANDAO AÇIKLADI

        Süper Lig'in gol kralı Fernandao, "Fenerbahçe ile anlaştım. Bu benim için büyük bir heyecan. Türkiye Kupası ile Bursasporlular'a bir veda hediyesi vermek en büyük arzum" diye konuştu.

        6

        CİTY TOPAL'IN PEŞİNDE

        Mehmet Topal, Manchester City’nin radarına girdi. Sözleşmesi devam eden Topal için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öğrenilen İngilizler’in Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalması bekleniyor. Deneyimli oyuncunun eşi de çocuklarının eğitimi için İngiltere’ye sıcak bakıyor.

        7

        SELÇUK ŞAHİN KONYA'DA

        12 yıldır Fenerbahçe formasını giyen ve sözleşmesi sona eren Selçuk Şahin, eski hocası Aykut Kocaman’ın takımına gidiyor. 34 yaşındaki oyuncunun Torku Konya ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

        8

        VE BİLAL KISA GALATASARAY'DA

        Galatasaray'ın, Hamza Hamzaoğlu’nun Akhisar’dan öğrencisi olan ve devre arasında adı transferde sıkça geçen Bilal Kısa’yla 2+1 yıllığına anlaştığı öğrenildi. 32 yaşındaki Bilal, Akhisar’la bu sezon Süper Lig’de çıktığı 31 maçta 6 gol atıp, 8 asist yapmayı başardı.

        9

        EMRE VE VOLKAN'IN DURUMU NET DEĞİL

        Emre Belözoğlu’nun takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor. 35 yaşındaki futbolcuyla devam etme konusunda yönetim kararsız. İspanya ve ABD’den de bazı kulüpler Emre ile temas halinde. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Volkan Demirel’in durumu da net değil.

        10

        CİMBOM'DA AYRILIK VAR

        Hamza Hamzaoğlu’nun gelecek sezon kadroda düşünmediği Aydın Yılmaz ve Yekta Kurtuluş kulüp arıyor. Bursaspor maçının kadrosuna alınmayan Aydın’la sözleşme yenilenmeyeceği, Yekta’nın ise satılacağı bildirildi. Dzemaili ile de Fiorentina ilgileniyor.

        11

        SABRİ PTT 1. LİG'E GİDİYOR İDDİASI

        Daha önce Samsunspor'a söz veren ve "Galatasaray'la anlaşamazsam sizde Süper Lig'e çıkarsanız gelmeye hazırım" diyen Sabri Sarıoğlu, gözünü PTT 1. Lig finaline dikti. Yönetimin kendisine 3 yıllık sözleşme önermesini bekleyen Sabri'nin bu teklifi alamaması durumunda sözleşme yenilemeyeceği, Samsunspor'a gideceği bildirildi. (Fotospor)

        12

        HAGI FİORENTİNA'DA

        Galatasaray’ın efsane ismi Gheorghe Hagi’nin oğlu Ianis Hagi, gelecek sezon Fiorentina forması giyecek. 17 yaşındaki genç Hagi, yıllık 1 milyon Euro para alacak.

        13

        BURSA'DAN HAMBURG'A

        Bursaspor’da sezon başında kadro dışı kalan Batuhan Altıntaş, Bundesliga’nın güçlü takımı Hamburg’a transfer oldu. 19 yaşındaki golcü, Alman deviyle 4 yıllık sözleşme imzaladı.

        14

        REAL'DEN 50 MİLYON EURO

        İspanyol As, Real Madrid’in Manchester City’nin Arjantinli golcüsü Agüero için 50 milyon Euro’yu gözden çıkardığını yazdı.

        15

        BARÇA'DA İLK İMZA!

        Barcelona, sol beki Jordi Alba’nın kontratını 2020’ye kadar uzattı.

        16

        DE GEA GELİYOR

        Real Madrid’e transferi an meselesi olan De Gea, Manchester United kulüp personeline veda etti.

        17

        ESSİEN İMZAYI ATTI

        Chelsea, Milan, Real Madrid’den hatırlanan 32 yaşındaki Essien; 1.2 milyon Euro’ya Panathinaikos’a imza attı.

        18

        BERBATOV MONACO'DAN AYRILDI

        34 yaşındaki Bulgar golcü Berbatov, Monaco’dan ayrıldı. İsmi, Premier Lig’in yeni ekibi Bournemouth ile geçiyor.