Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Melo ve Sabri birbirine girdi - Futbol Haberleri
        1

        Aslan, kupayı müzesine götürdü, ancak sahada yaşanan bir olay zafer kadar konuşuldu...

        2

        Oyun durduğu sırada pas hatası nedeniyle söylenerek Sabri’nin üzerine yürüyen Melo, takım arkadaşını sert şekilde itekledi. Sabri de Melo’nun boğazına yapıştı.

        3

        Melo, sert şekilde vurup Sabri’nin ellerini boşa çıkartırken, araya giren arkadaşları ve yedek kulübesi kavganın büyümesini önledi. Hamza Hamzaoğlu sahaya girip iki oyuncuya “Ne yapıyorsunuz” diye çıkıştı.

        4

        Sabri’nin, Melo’ya öfkesi yüzünden okunurken, Hamzaoğlu ve yardımcıları kenarda kolundan tutup kendisini sakinleştirmeye çalıştı.

        5

        Daha sonra bir başka pozisyonda bu kez Sabri, Bursalı rakibiyle tartışırken, araya Melo’nun girmesi dikkat çekti. Tecrübeli oyuncuyu kart görmemesi için korumaya alan Melo, Sabri’yi bölgeden uzak tutmaya çalıştı.

        6

        Melo, Burak’ın golünden sonra da bu kez Sabri’nin yanına giderek, sevince ortak olmasını sağladı. Biraz önce kavga ettiği takım arkadaşının elini havaya kaldırdı.

        7

        Öte yandan Sabri, şampiyonluk kupası törenine G.Saray’daki en eski oyuncu olduğu için, en son çıkmak istemiş, yaşanan kriz son anda bastırılmıştı.

        8

        Kupayı da törene son çıkan kaptan Selçuk İnan kaldırmıştı. Sabri dünkü törende de keyifsiz gözüktü.

        9

        Bir yıllık kontratı kalmasına rağmen son dönemde sürekli ayrılık sinyali veren Pitbull, Sabri ile tartışması için “O esnada takım uyuyordu. Birileri ateşlemeliydi. Sabri ile kesinlikle hiçbir problemimiz yok. O G.Saray’ın tarihinde çok önemli biri. Sabri’ye hürmet duyuyorum” dedi.

        10

        G.Saray’da kazandığı 7 kupayla, Türkiye’de en çok kupa kazanan Brezilyalı futbolcu olan Melo, “Bu benim için çok büyük bir onur. Adımı Türk futbol tarihine yazdırdım. Burada 7 kupa kazanıp tarihe geçtiysem bunlar agresifliğim ve karakterim sayesinde oldu” ifadesini kullandı.

        11

        Sabri ve Melo, 1 Aralık 2013’teki Kasımpaşa maçında da tartışmıştı. Melo, kendisini sarı görmemesi için uzaklaştıran Sabri’yi kolundan itince ikili arasında gerilim yaşanmıştı.

        12

        Sabri, Melo’ya pazubandı göstererek “Ben kaptanım” derken, takım arkadaşlarının ayırdığı Melo ve Sabri devre sonuna kadar birbirleriyle laf dalaşını sürdürmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ