Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Barcelona - Juventus maçının notları - Futbol Haberleri

        YAŞLI KURT PİRLO

        Sahanın en yaşlı adamı, aynı zamanda en çok koşan isim oldu... Juventus’un ‘başbakan’ lakaplı yıldızı Andrea Pirlo, 11 bin 750 metreyle sahada en çok mesafe kateden isimdi... Barçalı Jordi Alba, 11 bin 650 metre ile ikinci sırada yer aldı.

        İNİESTA’DAN ASİST REKORU

        Maçın adamı seçilen İniesta, Berlin’de tarihe geçti... İspanyol yıldız; 3 ayrı Şampiyonlar Ligi final maçında asist yapan tek isim olmayı başardı.

        HELAL SANA MESSİ

        Messi, sadece gol ve asistle büyük futbolcu olunmayacağını bir kez daha kanıtladı... Barçalı yıldız, ülkesi Arjantin’de son dönemde artan kadın cinayetlerini protesto gösterisine destek verdi. Messi, Güney Amerika’da geniş yankı uyandıran protestoya, Facebook’tan yazdığı “Yeter artık. Seslerini ‘Bir eksik olmayacağız’ diye yükselten tüm Arjantinliler’le birlikteyim” sözleriyle” isyanın yanında oldu.

        MSN EFSANESİ...

        Onlar sayesinde artık herkes Barcelona’dan ‘3 başlı Ejderha’ diye bahsediyor... Messi, Neymar ve Suarez... Bu sezon resmi maçlarda tam 122 gole ulaştı bu üç yıldız... Messi (58), Neymar (39), Suarez (25)...

        ‘PAS PAS’ YAPTILAR!

        Barcelona’nın ünlü ‘pas futbolu’, ilk golde bir kez daha kanıtlandı. Rakitic’in attığı gol öncesi kaleci ter Stegen dışındaki 10 Barçalı futbolcunun tümü, topa en az bir kez dokundu.

        XAVİ’DEN SÜPER VEDA!

        Adını Barcelona tarihine altın harflerle yazdıran Xavi, dün Katalan ekibinin formasını son kez giydi... Kısa süre önce Katar’a transferini açıklayan 35 yaşındaki ‘virtüöz’, 24 yıldır bünyesinde bulunduğu, 1991’de 11 yaşındayken girdiği Barcelona’ya Şampiyonlar Ligi zaferi ile veda etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ