Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım A Milli Takımımızın, Bulgaristan ile oynadığı maçta attığı goller ve karşılaşmanını özeti HABERTURK.COM'da - Futbol Haberleri

        A Milli Takımımız, hazırlık maçında Bulgaristan'ın karşısında... Ay-yıldızlılar ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-0 öne geçti. SHOW TV'de yayınlanan maçta Milliler, rahat bir maç çıkardı. A Milli Takımımızın, Bulgaristan ile oynadığı maçta attığı goller HABERTURK.COM'da...

        İŞTE TÜRKİYE - BULGARİSTAN MAÇININ GOLLERİ:

        Milli Takımımız, Hakan Çalhanoğlu ile 1-0 öne geçti. Nikolay Bodurov'un Burak Yılmaz'a yaptığı faulün ardından kazanılan serbest vuruş için topun başına Hakan Çalhanoğlu geçti. Hakan, ceza yayının hemen gerisinden sağ tarafından çok şık bir şut çekti ve topu ağlarla buluşturmayı başardı.

        Millilerimiz, Hakan Çalhanoğlu ile farkı 2'ye çıkarttı. Bulgaristan ceza yayının hemen önünde Nikolay Bodurov pasını kalecisine atmak istedi ancak araya Burak Yılmaz girdi. Burak, kaleciyi çalımlamak isterken top Hakan Çalhanoğlu'nun önünde kaldı ve Hakan boş kaleye şutunu çekerek topu ağlarla buluşturdu.

        Milli Takımımız, Burak Yılmaz'ın golüyle 3-0 öne geçti. Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Emre Taşdemir aradan pasını Arda Turan'a attı. Arda sol kanatta son çizgiye ilerledikten sonra yerden pasını hemen kale önündeki Burak Yılmaz'a attı. Burak, topun gelişine şutunu çekiyor ve millilerimizin üçüncü golünü ağlara yolladı.

        Millilerimiz, Burak Yılmaz'ın golüyle farkı 4'e çıkarttı. Ceza sahası çizgisi üzerinde sağ tarafta topla buluşan Olcay Şahan şık arapasıyla topu Burak Yılmaz'a attı. Burak, son çizgiye kadar indikten sonra sağ ayağının dışıyla şutunu çekti ve fileleri havalandırmayı başardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ