Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Bulgarlar’ı 4-0’la geçen, ikinci 45’te döktüren Milliler, Fatih Terim’i de mest etti - Futbol Haberleri

        Habertürk SPOR | Atilla TÜRKER

        Evet, belki işimizi zora soktuk, EURO 2016 umutlarımızı azalttık ama henüz her şey bitmiş değil... Umuda giden yolculukta; ilk adım cuma günü Kazakistan’da atılacak. Ancak bu kritik 90 dakika öncesi Ay-Yıldızlılar, Bulgaristan karşısında önemli bir sınav verdi. İlk yarıdaki futbol kafalarda soru işareti uyandırsa da ikinci 45’teki Milli Takım, “Neden olmasın” dedirtti.

        ‘KİMSE MERAK ETMESİN’

        Öğrencilerinin ikinci yarıdaki futbolu karşısında keyiflenen teknik direktör Fatih Terim; EURO 2016 biletini kapmak için her şeyi yapacaklarını söyledi. İkinci 45 dakikada sergilenen futboldan çok memnun kaldığını belirten Terim, “Milli Takımımız’ın oyunu, her zaman Türk insanının yüzünü güldürecek. Kimse merak etmesin, bundan sonra böyle bir Milli Takım izlettireceğiz. Bize de böyle güzel bir futbol yakışır” dedi.

        ‘KAYBETME NİYETİMİZ YOK’

        Fatih Terim, şöyle devam etti: “Kazakistan’ı da Allah’ın izniyle geçeceğiz. Döndükten sonra 4 maçın 3’ü burada. Biz her geçen gün daha iyi oynayan bir takımız. Hollanda maçının nasıl geçtiği de ortada. Biz kaybedersek de böyle oynayarak kaybederiz ama pek de niyetimiz yok. Bu maçı geçtikten sonra bir yaz tatili, ardından bir sezon başı geçireceğiz. Benim en büyük sıkıntım aynı takımı bir daha bulamayışımız. İnşallah sakatlıklar olmaz.”

        YOLCULUK BUGÜN EURO

        2016 Elemeleri A Grubu’nda cuma günü Kazakistan’la karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız, bugün bu ülkeye gidecek. Kritik 90 dakikanın son hazırlığını dün yapan Milliler, özel bir uçakla Kazakistan’a hareket edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ