Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Sezon sonunda serbest! - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR.COM

        La Liga ekibi Real Betis'te mutsuz olduğu bilinen Edu'ya takımı tarafından üç yıllık yeni bir teklif yapıldı.

        Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Edu için kulübü Betis üç yıllık yeni bir anlaşma teklif ettiğini resmen açıkladı. Betis'te mutlu olmayan Edu'nun sezon sonunda serbest kalacak olması bir çok Avrupa ekibini cezbederken Brezilyalı golcünün gelecek ciddi teklifleri değerlendirmek istediği ifade edildi.

        Bu sezon bir kaç önemli maçta gol kaydetmeyi başaran Edu bu hafta içerisinde Finlandiya'da geçirdiği operasyonun parasını kendi cebinden ödemek zorunda kaldığını ifade ederek yaşadığı mutsuzluğu dile getirmişti.

        Betis, anlaşması Haziran'da sona erecek yıldız isim için yıllık 1.5 milyon euro önerdi.

        -'10 NUMARA'YI BEŞİKTAŞ İSTEMİŞTİ-

        Sezon başında Beşiktaş'ın renklerine katmak istediği 29 yaşındaki futbolcu, forvete yönelik bir şekilde orta sahada oynuyor. Daha önce Beşiktaş'ın Edu için 5 milyon euro'ya kadar bonservisi gözden çıkarttığı ifade edilirken İtalyan pasaportu da taşıyan Brezilyalı yıldızın sezon sonunda serbet kalacak olması gözleri yeniden bu isme çevirdi. Real Betis'te forvette şans bulan ve 10 numaralı formayı giyen Edu, zaman zaman orta sahanın önünde de oynuyor. Beşiktaş'nı Brezilyalı yıldıza sezon başında yıllık 1.5 milyo euro teklif ettiği iddia edilmişti.

        Real Madrid'in eski futbolcularından Savio'nun kuzeni olan Edu aynı zamanda Liverpool'lu defans oyuncusu Fabio Aurelio'nun da kayınbiraderi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ