Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Tribünler boş kaldı! - Galatasaray Haberleri

        Fenerbahçe'ye karşı geçtiğimiz hafta sonunda alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından, hafta içinde Kayserispor ile oynanan Fortis Türkiye Kupası karşılaşmasına ilgi göstermeyen sarı-kırmızılı taraftarlar, özellikle yeni açık tribünde boşluklar bıraktı.

        Taraftarların maç öncesinde futbolcuları coşkulu bir şekilde desteklememeleri de dikkati çekti. Taraftarların büyük bir çoğunluğu sessizce maçın başlamasını bekledi.

        -ARİF'İ ÇAĞIRDILAR-

        Kendi futbolcularını tek tek tribüne çağırmayan taraftarlar, eski oyuncuları olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor antrenörü Arif Erdem'i tribüne davet edip, ''Bu taraftar sizinle gurur duyuyor'' diye bağırdı.

        Taraftarlar bu hareketin ardından da ''Bütün takım el ele, hep beraber tribüne'' diyerek oyuncuları kapalı tribüne çağırdı.

        -KEWELL 11'DE-

        Sakatlığı nedeniyle 2 kasımda oynanan Gaziantepspor maçından sonra sadece Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta oyuna sonradan giren Kewell, yeniden ilk 11'e döndü.

        Son olarak ligdeki Gaziantepspor karşılaşmanda ilk 11'de forma giyen Kewell, UEFA Kupası'ndaki Benfica ve Fortis Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor maçlarında oynamadı.

        Teknik Direktör Michael Skibbe, forvette sadece Baros'a yer verirken, Nonda ve Ümit'i yedek bıraktı.

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da sakatlığı nedeniyle İbrahim Akın forma giymedi.

        -PAF LİGİ'NDE GOL DÜELLOSU-

        Galatasaray, PAF Ligi'nde oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 4-3 mağlup etti.

        Sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan ve ilk yarısını 2-0 önde kapattığı karşılaşmadan, 4-3 galip ayrıldı.

        Bu arada, hafta içinde vefat eden İstiklal Savaşı'nın son gazisi emekli Piyade Albay Mustafa Şekip Birgöl için maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ