Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayserispor'da yönetim boşluğu yüzünden iç ve dış transferde bekleme dönemi devam ediyor - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Kayserispor'da yönetim boşluğu yüzünden iç ve dış transferde bekleme dönemi devam ediyor.

        Sezon bitimiyle birlikte kaleci Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ Trabzonspor'a veririlirken sarı kırmızılı takımın 10 oyuncusu Abdullah Durak , Cem Ekinci, Çağlar Birinci, Bobo, Mert Nobre, Serkan Kurtuluş, Serano Fonseca, Kamran Ağayev, Mehmet Eren ve Serdar Kulbilge'nin sözleşmeleri bitti. Sarı kırmızılı kulüpte halen sözleşmesi devam eden 13 oyuncu ise şunlar:

        "Diego Biseswar, Ömer Bayram, İbrahim Dağaşan, Mehmet Tatlı, Samet Ali Kaya, Turgut Doğan Şahin, Mihail Mijaloviç, Marko Simiç, Sinan Bakış, Anıl Taşdemir, Barış Özbek, Cüneyt Köz, Yener Arıca"

        ARD ARDA 2 KONGRE

        Kayserispor'da 3 hafta önce işbaşına gelen Hilmi Derinel başkanlığındaki yönetim, mali sorunlar yüzünden görevini 4 gün önce bıraktı. Sarı kırmızılı kulübün 20 Haziran'da saat 11.30'da Kadir Has Kongre Merkezi'nde mali genel kurul, ardından da 27 Haziran'da olağanüstü genel kurul olmak üzere 2 ayrı kongre yapacak olması belirsizliği artırdı. İç ve dış transferle teknik direktör konusu da yeni yönetim işbaşına gelinceye kadar askıya alındı. Bu arada yönetimsiz kalan sarı kırmızılı takımın kamp yeri ve kamp döneminin ne zaman olacağı da ortada kaldı.

        Bu arada belirsizlik nedeniyle bazı oyuncuların serbest kalabilmek için Türkiye Futbol Federasyonuna başvurmaya hazırlandığı, kulüp çalışanlarının da 2 aydan beri maaşlarını alamadıkları iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ