Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor "Baskıdan kurtulduk" - Çaykur Rizespor Haberleri

        Metin Diyadin, son haftalarda çok fazla puan kaybı yaşadıklarını belirterek, ''Ligde zirve yarışında yeniden iddialı konuma gelmek için Sakaryaspor karşısında puan kaybetme lüksümüz yoktu. Kazanamamanın getirdiği bir stres vardı. Strese bağlı olarak 1-0 geriye düştük. Fakat, ikinci yarıda gerçek gücümüzü sahaya yansıtarak kazanmasını bildik. Sakaryaspor maçını kazanarak üzerimizdeki 'galip gelememe' baskısından kurtulduk'' dedi.

        Pozisyona girmekte zorlanmadıklarını ifade eden Diyadin, ''Her maç çok fazla gol pozisyonu üretiyoruz. Fakat, son vuruşlarda sıkıntı yaşıyoruz. Futbolcularımın kalitesinden tereddüt duymuyorum. Bunu oyuncular üzerindeki strese bağlıyorum. Bu galibiyet ile bunu da aştığımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

        Bank Asya 1. Lig'de kolay maç olmadığını vurgulayan Diyadin, şunları kaydetti: ''Taraftarlarımızın bizden beklentisini biliyoruz. Bir an önce Süper Lig yolunda üst sıralarda yer almak hepimizin ortak hedefi. Zaman zaman bazı taraftarların kötü tezahüratları oyuncularımı çok çabuk etkiliyor. Ben de etkileniyorum. Ama bu yörenin insanını tanıyorum. Onlardan isteğim, fair-play kuralları içerisinde kendi futbolcusunun değil, rakip futbolcunun moralini bozsunlar. Maçlarda doksan dakika içerisinde sabırlı olsunlar. Lig sonunda ortak hedefte buluşacağımıza şüphem yok.'' A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ