Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arda'nın fenalaşmasının nedeni! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR.COM - AJANS

        HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

        İstanbul BŞB maçında kalbinde yaşadığı rahatsızlıktan sonra fenalaşarak oyundan alınan ve acilen hastaneye kaldırılan Arda Turan yapılan kontrollerinin ardından bu sabah taburcu oldu. Neden fenalaştığını anlatan Arda, yaşadığı strese parmak bastı.

        Belediye maçında saha kenarında yaşadığı rahatsızlıkla herkes çok korkutan yıldız futbolcu hastanede ziyaretçi akınına uğrarken, takım arkadaşları, Fatih Terim, Hakan Şükür, TFF eski başkanı Haluk Ulusoy, diğer takımların oyuncuları genç yıldızı yalnız bırakmadı.

        Bu arada Arda'nın Ali Sami Yen'de saha kenarında kalbini tutarak yerde doktorları beklerken yaşadığı gelişmeler tam anlamıyla bir fiyasko örneği olarak dikkatlerden kaçmadı. Doktorlardan önce Skibbe'nin yanına ulaştığı Arda'nın dikkasiz bir şekilde taşınması ve yaşanan gecikme göze çarptı.

        -SEBEBİ STRES-

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçınınikinci yarısında fenalaşarak hastaneye kaldırılan Arda Turan tedavi gördüğü Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nden bu sabah taburcu oldu ve ilk açıklamasını da yaptı. Arda durumunun iyi olduğunu, rahatsızlığının yaşadığı stresten kaynaklandığı söyledi.

        ''TÜRKİYE'DE FUTBOL OYNAYIP, STRESLİ OLMAMAK İMKANSIZ''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ