Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Altay Altay iki haftadır puana hasret! - Futbol Haberleri

        Konuşmaz yaptığı açıklamada, futbolda her maçın kazanılması gibi bir kuralın olmadığını belirterek, Samsunspor'un ligdeki en korktuğu ekiplerden biri olduğunu söyledi.

        Samsunspor'u galibiyetinden dolayı tebrik eden Konuşmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

        ''Samsunspor iyi mücadele etti. Bizden daha iyilerdi. Bizim motivasyonumuz daha azdı. Futbolcularımız maçtan sonra elbette ders çıkarmıştır. Bu yenilgi, şampiyonluğa giden yolda çok büyük ders oldu. Biz bunları telafi edecek bir takımız. Bu ligi şampiyon olarak bitirecektir. Kayseri Erciyesspor maçını çok iyi oynayan futbolcularımız, bu ligin üzerinde olduğunu hissetmiş olabilirler. Maçtan sonra futbolcularla yaptığımız toplantıda özür dilediler ve toparlanacaklarını söylediler. Bu işin farkındalar. En büyük üzüntümüz, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'e bir galibiyet hediye etmek istiyorduk, ama bunu yapamadık.''

        Ligin devam ettiğini hatırlatan Konuşmaz, önümüzdeki hafta Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını belirterek, hedefleri doğrultusunda bu maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

        -MAÇIN HAKEMİ-

        Karşılaşmanın hakemi İlker Meral'in çok iyi bir müsabaka yönettiğini ifade eden Konuşmaz, şunları kaydetti:

        ''Diyarbakırspor maçından önce FIFA kokartlı hakem istiyoruz açıklamalarının ne kadar yanlış olduğunu gördük. Bu hafta yine yenildik. Biz Türk hakemlerine güveniyoruz. Federasyon ve hakemler herkese aynı uzaklıkta duruyor. Başka olaylar aramamak lazım. Bu futbolu kaosa götürüyor. Dün, federasyon başkanımız maçta olmasına rağmen hakem eyyam yapmadan dört dörtlük maç yönetti.''

        Bank Asya 1. Lig'de geçen haftaya kadar namağlup olarak mücadelesini sürdüren Altay, geçen hafta deplasmanda aldığı 4-1 mağlubiyetin ardından bu hafta da evinde Samsunspor'a 2-1 yenildi. Altay, maç fazlasıyla 20 puanla 4. sırada bulunuyor.

        -ÖLDÜRÜLEN KARŞIYAKA TARAFTARI-

        Dün Balıkesir'de bir Karşıyaka taraftarının ölümüyle sonuçlanan olayın çok üzücü olduğunu kaydeden Konuşmaz, ''Hangi takım taraftarı olursa olsun insan canı gidiyor. Umarım böyle üzücü olaylar başımıza gelmez. Yattığı yer cennet olsun. Ailesine, Karşıyaka yönetimine ve taraftarına başsağlığı diliyoruz'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ