Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Uğur Dündar'ın listeden çıkma isteğini Duygun Yarsuvat engelledi - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Meriç MÜLDÜR

        Futbol Federasyonu başkanlık seçimi öncesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Duygun Yarsuvat’ın listesinde yer alan Uğur Dündar, sosyal medya üzerinden kendisine yönelik saldırılar üzerine listeden çıkmayı gündeme getirdi, Yarsuvat engelledi.

        Dündar, “Futbolu düşmanlık arenasına dönüştürmek isteyenlere hep karşı çıktım. Dostluk, barış ve kardeşlik için Prof. Yarsuvat’ın listesinde yer aldım”, “Güdümlü federasyona, passolig gibi dayatmalara hayır! Yaşasın tam bağımsız, futbolun sadece futbol olmasını sağlayacak Futbol Federasyonu” şeklinde tweetler attı. Bunun ardından da yoğun tepkilerle karşılaştı. Bazı kullanıcılar 3 Temmuz sürecini de gündeme getirip Dündar’a sert çıktı. Uğur Dündar ise yoğun saldırılar sonrası Duygun Yarsuvat ile görüşerek, “Listenizi zedeleyeceksem, oluşuma zarar vereceksem çekilebilirim” dedi. Duygun Yarsuvat ise bu teklife şiddetle karşı çıktı. Yarsuvat, “Hayır. Böyle bir şey asla söz konusu olamaz. Biz tek vücut halinde kenetlendik, yola aynı kadroyla devam edeceğiz” yanıtını verdi ve Dündar da ‘yola devam’ dedi.

        Yarsuvat konu hakkında yaptığı açıklamada, “Sağlam duruşumuz bazılarını rahatsız etti. Biz kararlıyız. Bir yola çıktık ve geri dönüş yok. Sosyal medya üzerinden ve telefonlarla arkadaşlarımızı tehdit ediyorlar, taciz ediyorlar. Bu tür olaylar bizi yolumuzdan çeviremez” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ