Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Elazığ'da gıda zehirlenmesi! - Futbol Haberleri

        Kulüp doktoru Fikret Ersöz, futbolcuların kaldırıldığı özel hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, dün Gaziantep'te oynadıkları GASKİ Spor maçı sonrası gece saatlerinde Kömürhan mevkinde kavurma yediklerini, kafiledeki bazı kişilerin ikinci porsiyonu yerken tadında bir değişiklik olduğunu söylediklerini kaydetti.

        Bu sabah kulüpten kendisinin arandığını ve bazı futbolcularda bulantı, kusma, ishal, karın ağrısı, ateş, titreme gibi şikayetlerin olduğunu bildirdiklerini anlatan Ersöz, rahatsızlananları hastaneye kaldırdıklarını, hepsine gerekli tıbbi müdahalenin yapıldığını belirtti.

        20 Kasımda İskenderun Demir Çelikspor ile maçları olduğunu anımsatan Ersöz, şöyle dedi:

        ''Bugün futbolcularımız antrenmana başlayacaklardı, ama katılamadılar. Belki yarın da çıkamayacaklar. Çok kısa bir süre var maça, yani büyük bir ihtimalle buradaki doktor arkadaşlarımızdan rapor alıp gereken yerlere bildirip maçın ertelenmesi için girişimlerde bulunacağız.''

        Hastane doktorlarından genel cerrahi uzmanı Cüneyt Kırkıl ise tedavi altına alınan hastaların genel sağlık durumlarının iyi olduğunu, herhangi bir problemleri olmadığını belirterek, tedavilerinin devam ettiğini söyledi.

        Kırkıl, ''İnşallah akşam eve göndereceğiz futbolcularımızı, bir sıkıntımız olursa bir gece daha yatırabiliriz. Şu an genel durumları iyi'' dedi.

        Kırkıl, bir soru üzerine futbolcuların rahatsızlığının teşhisi hakkındaki soruya ise gıda zehirlenmesine maruz kaldıkları cevabını verdi.

        Antrenör İlhan Aydın ise yolda yedikleri yemek sonrasında başlayan şikayetlerin gündüz de devam ettiğini, kendilerinin de yaptıkları gözlemde futbolcuların durumlarının iyi olmadığını gördüklerini belirterek, hastaneye gitme kararı aldıklarını bildirdi.

        Bu arada, 25 kişilik kafileden antrenör İlhan Aydın, masör Şenol Özdemir, malzemeci Nazım İlbaş, kulüp personeli Metehan Kaçar ve 12 futbolcunun tedavi altına alındığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ