Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Tevez'i Aziz Yıldırım açıkladı | Fenerbahçe transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR ÖZEL | AHMET SELİM KUL

        Başkan Aziz Yıldırım her ne kadar geri planda gözükse de özellikle büyük isimlerin transferinde Terraneo ve ekibine çok ciddi destek veriyor.

        Şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından adeta şahlanan ve çok iddialı bir kadro kurmayı

        hedefleyen Sarı-Lacivertliler’de gündeme gelen isimler taraftarı gerçek anlamda heyecanlandırıyor. Bu kapsamda her ne kadar tatil için gözükse de Terraneo ile birlikte İngiltere’ye uçan başkan Aziz Yıldırım, geçtiğimiz pazartesi günü saat 11.25’te kalkan TK 1980 numaralı uçakla Londra’dan Türkiye’ye döndü.

        'ŞAMPİYONLUK 2 GÜN KONUŞULDU, UNUTULDU'

        Başkan Yıldırım döndüğünde ise havalimanında bir taraftarla oldukça ilginç bir sohbet gerçekleştirdi. Keyifli olduğu gözüken Aziz Yıldırım’a “Başkanım şampiyonluğu kaybettik üzüntülüyüz” diyen taraftarı teselli eden Yıldırım, “Boş verin üzülmeyin. 2 gün konuşuldu unutuldu gitti. Hem siz bu seneye bakın. Bomba gibi takım kuruyoruz” ifadelerini kullandı.

        Başkan ayrıca kendisine Nani’yi soran taraftara, “Nani ile anlaştık ama asıl hedefimiz Carlos Tevez. 3 transfer yaptık daha 6-7 tane daha yapacağız ama gidenler de olacak” ifadelerini kullandı. Başkan Yıldırım, Tevez’i çok istemesine rağmen Arjantinli oyuncunun ülkesine dönüp eski takımı Boca Juniors’ın formasını giymesi de ihtimaller arasında...

        3 HAFTA ÖNCE GÖRÜŞTÜLER

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bir taraftara söylediği Carlos Tevez konusu aslında bundan tam 3 hafta önce başladı. Başkan Aziz Yıldırım, bizzat Tevez’in menajeriyle masaya oturdu. Çok ciddi teklif sunulmasına rağmen Arjantinli oyuncunun Boca Juniors’a dönme isteği bu transferde Sarı-Lacivertliler’in zorlanmasına neden oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ