Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Gerets İstanbul'da! - Futbol Haberleri

        Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen törenle tanıtılan kitapta, İstanbul'da yaşamış veya İstanbul'u ziyaret etmiş teknik adam ve sporcuların kent hakkındaki görüşlerine yer verildi. Cevad Prekazi, Erik Gerets, Todor Veselinoviç gibi isimler de geceye katıldı.

        Geceye katılan Marsilya Futbol takımının Teknik Direktörü ve Galatasaray'ın eski Teknik direktörü Erik Gerets, Türkiye'ye böyle bir vesileyle gelmenin çok onur verici olduğunu belirterek "İstanbul çok sevdiğim bir şehir. Bu şehirde çok güzel anılarım var. Ben aynı zamanda Almanya'da ve Belçika'da Türkiye'nin fahri büyükelçiliğini yapıyorum. İstanbul'da ve Marsilya'da futbol çok önemlidir. İki şehirde de birbirine benzer yaşam biçimleri var" dedi.

        Galatasaray ile ilgili bir soruyu cevaplayan Gerets, "Televizyondan takip edebildiğim kadarıyla Galatasaray'ın Lizbon'da Benfica ile oynadığı maçta Galatasaray muhteşemdi. Ben bu hafta sahamda enteresan bir şekilde 3-2'lik bir skorla kaybettim. Ama iki takım da Avrupa'da yollarına devam edeceğine inancım var" diye konuştu.

        Arda Turan'ın maç esnasında rahatsızlanmasını değerlendiren Gerets, "Bu tip rahatsızlıklar son dönemde artmaya başladı. Onun için futbolcuların kontrollerinin ve Check Up'larının derinlemesine yapılması lazım. Benim zamanımda formalite icabı yapılan incelemelerin şimdi çok profesyonel olması lazım ki futbolcu sağlığı açısından bir problem yaşanmasın" diye konuştu.

        Halit Kıvanç'ın da sunuculuk yaptığı gecede Büyükşehir belediyesi tarafından Cevad Prekazi, Erik Gerets ve Todor Veselinoviç'e ebru tablosu ve "Yabancı Sporcuların Gözüyle İstanbul" adlı kitap hediye edildi.

        "Yabancı Sporcuların Gözüyle İstanbul" adlı kitapta futboldan masa tenisine basketboldan Formula 1'e kadar İstanbul'da yaşamış ve İstanbul'u ziyaret etmiş birçok ünlü sporcunun görüşüne yer veriliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ