Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Timsah galibiyeti unuttu! - Futbol Haberleri

        Süper Lig'e Hacettepe'yi deplasmanda 2-1 yenerek 3 puanla başlayan yeşil-beyazlı takım, Gençlerbirliği'ni aldığı 2-0'lık galibiyetle puanını 6'ya çıkardı.

        Deplasmanda Sivasspor'a 3-1 yenilen Bursaspor, daha sonra Kayserispor'u evinde 1-0, Kocaelispor'u da deplasmanda 3-2'lik skorlarla yenerek çıkışını sürdürdü.

        Galatasaray galibiyeti ise Bursaspor'a yaramadı. Sarı-kırmızılı takımı 2-1 yenen Bursaspor, o maçın ardından bir daha galibiyet yüzü görmedi.

        Eskişehirspor'a sahasında 2-1 yenilen, Fenerbahçe deplasmanından da 5-2 gibi farklı bir skorla yenik ayrılan yeşil-beyazlılar, sahasında bu kez Ankaraspor'a 1-0'lık skorla boyun eğdi.

        Art arda 3 yenilgi alan Bursaspor'da, teknik direktör Samet Aybaba görevinden istifa ederken, aynı gün takımın başına Güvenç Kurtar getirildi.

        Kurtar ile ilk maçında İstanbul'da Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Bursaspor, gergin geçmesi beklenen, ancak dostluk rüzgarlarının estiği Beşiktaş maçından da 0-0'lık skorla 1 puan çıkarabildi.

        İlk 6 haftada 5 galibiyetle 15 puan kazanan yeşil-beyazlı takım, 3 yenilgi 2 beraberlik aldığı son 5 maçta ise hanesine sadece 2 puan yazdırabildi.

        İlk 6 haftada rakip fileleri 10 kez havalandırıp, kalesinde 8 gol gören Bursaspor'un son 5 haftalık gol performansı da 8'e 5 aleyhine döndü. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ