Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Nani'den önemli açıklamalar: "Ya Sporting'de oynarım ya da dışarda başka bir takıma transfer olurum" - Fenerbahçe Haberleri

        Nani geleceği ile ilgili sorunun ise birkaç gün içinde çözüme kavuşacağı müjdesi verdi. Portekiz'in Seixal kentinde düzenlenen "III Torneo de Fútbol 7 Nani 360," futbol turnuvasına katılan Nani, transferi ve geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Nani, "Geleceğim henüz belli değil. Kendimi gayet rahat hissediyorum. Önümüzdeki birkaç gün içinde konumum netleşebilir. Ancak şu an sadece tatil yapmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        Portekizli yıldız, bazı taraftarların Sporting Lizbon'u bırakarak Benfica'ya transfer olmamı istemediklerini vurgulayarak, "Bu da futbolda rekabetin güzelliği, endişe etmesinler burada Sporting dışında başka bir kulübün formasını giymem" dedi.

        Nani, gazetecilerin bundan sonra hangi takımda oynayacaksınız sorusuna ise, "Profesyonelim. Kimseye buraya gideceğim garantisi veremem. Çünkü hayat bazen size çok sayıda opsiyon sunabilir" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ