Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, şampiyon olmasına rağmen kombinelere geçtiğimiz yıllarda yaşanan ilgiyi toparlayamadı - Galatasaray Haberleri

        Önümüzdeki sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Sarı-Kırmızılıların kombine satışlarına ilgi beklenenin çok altında gerçekleştiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine yönetim, kombine biletlerde indirim yoluna gitti. Bu sezonki indirim uygulamasında localarda yüzde 30 indirim yapılırken, önemli gelir kaynağı olarak görülen VIP 1 tribün kombinelerinde KDV dahil 9 bin 440 dolardan 5 bin 250 dolara yani yüzde 45'e ulaşan bir indirim gerçekleştirildi. Böylece loca ve kombinelerde yapılan indirimler sonucu yıllık 60 milyon Dolar olan tribün gelirinin 40 milyon Dolar civarına düşebileceği öngörüldü.

        ZAMLI KOMBİNE ALAN TARAFTAR İSYANDA

        Gerçekleşmeyen transfer hamleleri sonrasında kombinelere ilginin azalması üzerine yönetimin yaptığı indirimin, önceden pahalı kombine ve loca alan Sarı - Kırmızılı taraftarların ise tepkisini çektiği öğrenildi. Önceden pahalı bilet alan taraftarların, "Biz transfer beklemeden kulübümüzü de düşünerek bilet aldık. Ancak bizim aldığımız fiyatların hemen akabinde indirilmesi bizim kazıklandığımızı gösteriyor. Yönetim, taraftarlar arasında ayrım yapmış oluyor" yönünde tepkilerini dile getirdikleri öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ