Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dünyaca ünlü futbol adamlarının Nani için söyledikleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin müstakbel transferi Nani hem ülkesinde hem de İngiltere'de oldukça saygı duyulan bir isim! İşte Portekizli oyuncu için söylenmiş ilginç sözler:

        2

        Alex Ferguson: Onun gelişimini izlemek için bana trampet gerekmedi. O bir kazanan. Gol yaratır ve atar. O topa her yakın olduğu zaman birşey olabileceğini hissedersiniz. Bu da iyi bir oyuncu olmanın işaretidir.

        3

        Rio Ferdinand: Nani'nin büyük bir potansiyeli var ne isterse yapabileceği. O şu anda etrafımdaki en parlak yıldız. İki ayağıyla da çok iyi işler yapabilir. Potansiyeli onu dünyanın zirvesinde tutabilir.

        4

        Ronaldo: Sir (Alex Ferguson) bana da sormuş olsaydı, Nani'yi almasını önerirdim. O Quaresma ile birlikte beraber oynadığım en yetenekli oyuncu.

        5

        Roy Keane: Şimdiye kadar bildiğiniz futbolcuları unutun; o iki ayağını da bir diğeri kadar iyi kullanıyor.

        6

        Rooney: Kesinlikle bu takımın yıldızı ben değilim Nani... Benim ondan sadece istatistiklerim daha iyi.

        7

        Obertan: Bordeaux'dan yıldız olarak geldim ama Nani'nin varlığını düşünemedim. O kadar yetenekli ki, her idmanda ve maçta onu izledikçe şans bulma umutlarım biraz daha azaldı.

        8

        Paulo Bento: Elinizde sağda Ronaldo, solda Nani olunca rakipler için korkunç bir güç oluyorsunuz! Benim kadar şanslı başka bir teknik adam yoktur.

        9

        Deco: Sağıma bakıyorum Ronaldo soluma bakıyorum Nani. Bu durumda ben de zaman zaman onlara pas atmak yerine kaleye şut atıp kendimi şımartıyorum.