Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "F.Bahçe'den daha iyi takımız" - Beşiktaş Haberleri

        Siyah-beyazlı takımın doktoru Ayhan Optur'un sahibi olduğu güzellik merkezinin açılışı sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolculardan Uğur İnceman, Bursaspor karşısında yitirdikleri 2 puanı gelecek haftalarda telafi edeceklerini söyledi.

        Uğur, Bursaspor ile iyi bir mücadele yaptıklarını belirterek, ''Zeminden dolayı biraz zor maç oldu, ama kaybedilen iki puan var. Bu kayıpları da önümüzdeki haftalarda telafi ederiz'' dedi.

        Eskişehirspor maçıyla ilgili bir soruyu tecrübeli oyuncu, ''Eskişehirspor büyük takımlara karşı önemli puanlar aldı. Seyircimizi arkamıza alarak iyi oynayacağız ve bu maçtan galip ayrılacağız'' diye yanıtladı.

        Uğur, Arjantinli oyuncu Delgado'nun eleştirilmesi konusundaki soruya ise ''Her oyuncu kötü oynayabilir. Arkadaş olarak ona destek olmak zorundayız. O da kötü bir dönem geçiriyor. Önemli olan onu kazanmak. Biz de elimizden geleni yapıp, en iyi şekilde takımı temsil etmeye çalışacağız'' yanıtını verdi.

        Takımın tecrübeli oyuncularından Ali Tandoğan, oynayacakları ilk derbide çok zorlu bir rakip olan Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını vurgulayarak, ''Ama ne olursa olsun kazanmamız gerekiyor. Hocamız da önlemini alacaktır. Bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Bu da Eskişehirspor maçıyla başlayıp, sezon sonuna kadar sürecek'' açıklamasını yaptı.

        Genç oyuncu Serdar Kurtuluş ise rakiplerinden Fenerbahçe'nin form grafiğinin yükseldiğine dikkat çekerken, ''Biz onlardan daha iyi takımız. Bunu sahada göreceğiz. Alacağımız 3 puanlarla yolumuza devam etmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ