Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Altay'da transfer desteğe bağlı - Futbol Haberleri

        Altay Asbaşkanı Alex Padulano, transfer yasağını kaldırmanın bekledikleri desteklerin boyutuna bağlı olduğunu söyledi. "Transfer açılırsa hedef direkt şampiyonluk, ya da play off'tan 2'nci Lig'e çıkmak olur" diyen Padulano, "Transfer yasağı kalkmazsa hedefimiz play off'u zorlamak olacaktır. Genç bir kadromuz olduğu için transfer açılmazsa takımın motivasyonunu üst seviyede tutmalıyız. Bunun için inanarak, kenetlenerek sabırlı olmamız gerekir. Takımımız tecrübe kazandıkça başarı elde edecektir" şeklinde konuştu.

        Transfer yasağını kaldırsalar bile yetenekli gençlerin önünü kapatmayacaklarını ifade eden Alex Padulano, "Yasak kalkarsa teknik heyetimizin raporuna göre eksik mevkilere takviye yaparız. 28 kişilik kadromuz hazır. Çeşitli nedenlerle kulüpten kopmuş, ancak hala oyuncumuz olan isimleri de temmuz başı kampımıza dahil edeceğiz. Maddi konularda mağdur olan futbolcularımıza yaratılacak ilk kaynakta öncelik tanıyacağız. Kulübe ihtarneme yollamayan oyuncularımız gösterdikleri özveri ile başarıya ulaşacaktır" dedi.

        İSMET BEKLEMELİYDİ

        Altay'da alacağı ödenmediği için serbest kalan ve sosyal medyadan kulüpten ayrıldığını açıklayan İsmet Kavuştu konusuna da değinenen Asbaşkan Alex Padulano, "Alt yapımızdan yetişen oyuncularımız kongre olmadan kulübe ihtarname çekmemeliydi. Yeni yönetimle masaya oturmadan bu yolu seçmeleri bizi üzdü" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ