Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe'deki yükselişin sırrı! - Fenerbahçe Haberleri

        Yıldırım’ın “Ancak siz toparlarsınız” dediği yöneticiler Ali Koç ve Neşet Yalçın futbolcularla birebir ilgilendi. Menajer Ballı da rahatlayıp asli işlerine döndü.

        F.BAHÇE’NİN form grafiğinin yükselmesindeki en önemli etkenlerden birinin, yönetimin Samandıra çıkarması olduğu ortaya çıktı. Vatan'dan Ferudun Niğdelioğlu'nun haberine göre, Asbaşkanlar Ali Koç, Neşet Yalçın ve idari menajer Volkan Ballı’nın ortak çalışması meyvelerini vermeye başladı. Samandıra’da üs kuran ve 2 haftadır oyuncularla yakın temasta bulunan 2 yönetici ile Ballı, moral motivasyon ve psikolojik destekle takımın çıkışını sağlayan isimler oldu. Başkan Aziz Yıldırım’ın yetki verip “Ancak siz toparlarsınız” dediği iki yönetici verilen görevi en iyi şekilde yaptı.

        OYUNCULARIN çoğu ile sürekli biraraya gelen Ali Koç, hergün tesislere giderek yaptığı birebir görüşmelerle güven kazandı. Futbolculara moral veren Koç’un en önemli sözü ise “Geçmiş sizin garantiniz. Onun için gelecekte de aynı duruma geleceğinizi biliyoruz. Toparlanıp bu ligin en iyisi olduğunuzu gösterin” diyerek motive ettiği öğrenildi. Koç ve Yalçın tesislerde aşçı ve garsonlarla bile görüştüler. Personelle de yakın ilişki içine giren 2 yönetici, Samandıra personelinin de gönlünü aldı ve en iyi şekilde motive etti.

        ÜZERİNDE ağır bir yük bulunan idari menajer Volkan Ballı da yöneticilerin Samandıra’ya gitmesiyle rahatladı, oyunculara psikolojik destek vermekten ve bireysel sorunlarıyla ilgilenmekten kurtuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ