Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Daha önce Podolski ya da Niasse’yi renklerine katma üzerine plan yapan Galatasaray strateji değiştirdi. - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRKSPOR / Erhan TELLİ

        Galatasaray bir süredir gündeminde olan Arsenal’in Alman yıldızı Lukas Podolski transferinde, İngiltere’den gelen haberle mutlu sona bir adım daha yaklaştı.

        2

        Golcü oyuncunun menajerleri ile İstanbul’da yapılan görüşmelerde her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetime, Arsenal yetkililerinden de ‘Satış için görüşelim’ çağrısı geldi.

        3

        Önümüzdeki hafta Ada’ya sefer yaparak Podolski için masaya oturacak olan Cimbom, yıldız oyuncunun bonservisini alarak ilk büyük transfer bombasını patlatacak.

        4

        NİASSE DE KİRALANIYOR
        Podolski transferi ile durmayacak olan Galatasaray, Alman yıldızın ardından ikinci yabancı oyuncu hamlesini ise Oumar Niasse ile yapacak.

        5

        Kulübü Lokomotif Moskova’dan bir yıllığına kiralık olarak alınacak golcü oyuncunun, satın alma opsiyonu da Sarı-Kırmızılı kulüpte olacak.

        6

        Hem Podolski’yi hem de Niasse’yi alarak forvet hattını oldukça güçlendirmek isteyen Galatasaray, Burak Yılmaz ve Umut Bulut ile birlikte bol alternatifli bir kadroya sahip olacak.

        7

        PODOLSKİ'YE LÖW TAVSİYESİ
        Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, G.Saray’ın kadrosuna katmak istediği Podolski hakkında, “Oynaması gereken bir takıma gitmeli.

        8

        Bir sezonda 30-40 maç oynayacağı bir kulüpte forma giymeli” dedi.

        9

        Podolski, geçen sezon Arsenal’de 7, İnter’de çoğu yedek olmak üzere 17 maçta forma giydi.

        10

        FELİPE MELO'DAN ORTAĞINA VEDA
        Galatasaray’da devam etmek istemeyen Felipe Melo, Türkiye’deki ortağı Ümit Akbulut’la vedalaştı.

        11

        Brezilyalı oyuncunun gönderdiği ‘veda videosunu’ Akbulut kişisel instragram hesabından paylaştı.

        12

        Alacaklarına karşılık Galatasaray’dan bonservisini talep eden Brezilyalı ön libero, eski hocası Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Inter’in listesinde bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ