Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "İlk derbileri dışarda oynamamız avantaj" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, var olanla yetinmeyip, kendisini sürekli daha iyi noktaya taşımaya çalıştığını söyledi.

        İbrahim Toraman, BJK TV'ye verdiği röportajda, ''Mental olarak iyi bir gelişim gösterdiğime inanıyorum. Futbol olarak da kendimi her sezon daha fazla geliştirdiğime inanıyorum. Futbol olarak iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Gelişim hiç bitmez. Ben de bu felsefeyle var olanla yetinmeyip, kendimi sürekli daha iyi noktaya taşımaya çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.

        Hiçbir zaman mevki ayırt etmediğini, nerede görev verilirse orada oynadığını vurgulayan İbrahim Toraman, ''Her mevkide de en iyi şekilde oynadığıma inanıyorum. Ben kendine güvenen bir oyuncuyum. Nerede görev verilirse başarılı olacağıma inanıyorum. Nitekim savunmanın ortasında, sağında, ön liberoda oynadım, zorlanmadan görev yaptım. Çok yönlü olmak, sahanın her tarafında oynayabilmenin hem benim, hem de takımım için avantaj olduğunu düşünüyorum'' şeklinde görüşlerini aktardı.

        Başarıya giden yolda gol atmak kadar, yememenin de çok önemli olduğunu anlatan İbrahim Toraman, takıma bu sezon katılan savunma oyuncuları Sivok ve Zapotocny'nin çok iyi oyuncular olduğunu, takıma çok faydaları dokunduğunu kaydederek, ''Umarım, şampiyonluk yolunda daha da faydaları olacaktır'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ