Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de devrim oldukça sert ve net bir şekilde yapılıyor. - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRKSPOR / Ahmet Selim KUL

        Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de devrim oldukça sert ve net bir şekilde yapılıyor.

        2

        Yıllardır takımda oyanayan birçok yaşlı futbolcu ile yollar ayrılırken son olarak kaptan Emre Bölezoğlu’na da veda edildi.

        3

        Fernandao’nun imza töreninde süper solak ile devam edilmeyeceğini açıklayan sportif direktör Guiliano Terraneo, basın mensuplarıyla ayaküstü yaptığı sohbette de önemli açıklamalarda bulundu.

        4

        Transfer konusunda ciddi adımlar atıldığını belirten Terraneo, iddialı bir kadro kuracaklarını söyledi ve “Her mevkii için iki tane 11 oyuncusu alacağız. Kesinlikle alternatif bakmıyoruz.

        5

        İki farklı 11’de oynayabilecek kalitede oyuncular transfer etmek için çalışıyoruz” dedi.

        6

        "KALECİ POZİSYONU FARKLI"
        Guiliano Terraneo, kendi aralarında sert mücadeleye girecek oyuncularla rekabet ortamını yüksekte tutmak istediklerini de kaydetti ve şu ifadeleri kullandı:

        10

        Birine bir şey olursa diğeri de en az onun kadar iyi ve hazır olmalı.

        11

        Herkes aynı düzeyde olmayabilir. Ama biz bunu yakalamak için elimizden geleni yapacağız.”

        12

        Terraneo kaleci konusu için ise, “Kalecilik de başka bir durum. Diğerlerine göre kalecilik daha farklı bir pozisyon” şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ