Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin orta saha transferindeki adaylar - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR
        Şu ana kadar stopere Kjaer, sağ beke Şener, forvete Fernandao’yu takviye eden ve Nani ile de sağ kanadı güçlendirecek olan Sarı-Lacivertliler’in bundan sonraki ilk transferi orta sahaya olacak.

        2

        Bu bölgeye en az 2 belki de 3 transfer yapmayı planlayan Kanarya’nın hedeflerini ve transferdeki son durumu tek tek yazalım:

        3

        GUARİN
        Kolombiyalı futbolcu için İnter’le pazarlık yapan Sarı- Lacivertliler, oyuncunun Türkiye’de oynamaya sıcak bakmaması nedeniyle bu transferden pek umutlu değil. Ama yine de Pereira’nın istediği bir isim olduğu için şartlar zorlanırken bu hafta başında Freddy Guarin ile ilgili son kararın verileceği öğrenildi.

        4

        HERNANES
        İnter’de oynayan Hernanes için de girişimlerde bulunan Guiliano Terraneo, nabız yoklamaya devam ediyor. Guarin’in transferinin tamamen rafa kalkması halinde Sarı-Lacivertliler, ağırlığını Hernanes’e verecek.

        5

        ALBERTO AQUİLANİ
        Fiorentina ile sözleşmesi biten ve serbest olan İtalyan orta saha için F.Bahçe önemli mesafe kat etti. Aquilani her ne kadar 31 yaşında olsa da geniş bir rotasyon yapmak isteyen Terraneo bu ismin transferini bitirmeye oldukça yakın.

        6

        OZAN TUFAN
        Sarı-Lacivertliler, genç oyuncuyu ikna etti ancak Bursaspor ile görüşmeler sürüyor. Hem yüksek bonservis ücreti isteyen hem de taraftar tepkisinden çekinen Yeşil- Beyazlı kulüple orta yol bulunması halinde imzalar atılacak.