Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray; Boateng, Sandro ve Gökhan İnler'in peşinde - Galatasaray Haberleri
        1

        Napoli’den geldiği Galatasaray'da hayal kırıklığı ile dolu bir sezonu geride bırakan Blerim Dzemaili, Premier Lig ekibi Swansea City’nin takibinde...

        2

        İngiliz basınında çıkan haberlerde, teknik direktör Garry Monk’un İsviçreli orta saha oyuncusunu takımında görmeyi çok istediği ifade edildi.

        3

        Ada basının önde gelen gazetelerinden İndependent, Galatasaray’ın QPR forması giyen Sandro ile ilgilendiğini ileri sürdü. 26 yaşındaki Brezilyalı orta sahaya, Çin ve Japonya’dan da talip olduğu ifade edildi.

        4

        Öte yandan İtalya’nın Corriere dello Sport gazetesi, G.Saray’ın Türk asıllı İsviçreli orta saha Gökhan İnler’i istediğini iddia etti.

        5

        BOATENG CEPTE
        Transfer çalışmalarını sürdüren G.Saray, bir süredir gündeminde olan Kevin Prince Boateng ile yaptığı görüşmeden olumlu yanıt aldı.

        6

        Schalke ile sözleşmesi feshedilen ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki oyuncunun G.Saray tercihinde, Şampiyonlar Ligi faktörünün de rolünün büyük olduğu belirtildi.

        7

        Ganalı yıldızın Cimbom’dan yıllık 3 milyon Euro talep ettiği öğrenildi.

        8

        SERDAR'A 3 ADAM FEDA!
        Galatasaray’ın Serdar Aziz ısrarı sürüyor. Stopere mutlaka takviye yapacak olan Cimbom, Bursa’ya 2 milyon Euro ve 3 futbolcudan oluşan yeni bir teklif sundu. Timsah’tan gelecek yanıta göre stoper transferi şekillenecek.

        9

        KALEDE 'DEĞİRMEN' DÖNECEK
        Kaliteli bir yedek kaleci arayan Galatasaray, rotayı Gökhan Değirmenci’ye çevirdi. İlk tercih olan Trabzonlu Hakan’ın takımında kalmak istemesi üzerine temas kurulan Kayseri Erciyesli file bekçisi de Aslan’a sıcak bakıyor.