Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Siyah-Beyazlılar, Hoffenheim’in 28 yaşındaki kaptanı Andreas Beck ile her konuda anlaştı - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | HASAN ERCAZİP

        Sol kanadı Tosic’le takviye ettikten sonra beklemeye geçen Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş döneminin ilk transferini yaptı. Siyah- Beyazlılar, Hoffenheim’in 28 yaşındaki kaptanı Andreas Beck ile her konuda anlaştı.

        2

        Alman ekibiyle bonservis konusunda 2 milyon Euro’ya el sıkışan Beşiktaş, Beck’i de yıllık 1.2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşmeye ikna etti.

        3

        Başarılı sağ bek, ihtiyaç duyulduğunda sol kanatta da görev alabiliyor. Rusya’da doğan, ardından ailesiyle birlikte Almanya’ya göç eden oyuncuyla ilgili önemli detaylar şöyle:

        4

        MESUT’LA ŞAMPİYON OLDU
        2010 Dünya Kupası öncesi Joachim Löw tarafından açıklanan Alman Milli Takımı 30 kişilik geniş kadrosunda
        Andreas Beck de yer alıyordu. Ancak dev turnuva öncesi Panzerler’de kadro 23’e inerken evin yolunu tutan isimlerden
        biri de Beck oldu.

        5

        28 yaşındaki oyuncu, Almanya formasını 9 kez giydi. İlk maçını Şubat 2009’da Norveç’e karşı oynadı.,

        6

        LÖW’ÜN GENİŞ KADROSUNDA
        2009 yılında düzenlenen U21 Avrupa Şampiyonası’nda Almanya’nın önemli parçalarından biriydi.

        7

        Mesut Özil, Neuer, Höwedes, Boateng, Hummels, Khedira gibi 2014 Dünya Kupası’na damga vuran 6 yıldızla birlikte U21 Avrupa Şampiyonluğu yaşadı. Yarı finalde İtalya’ya karşı alınan 1-0’lık galibiyette, zaferi getiren golde de Beck’in imzası vardı.

        8

        JUVE’NİN KAPISINDAN DÖNDÜ
        Kariyerinin başında İtalyanlar’ın gözdesiydi. 2011 yazında Juventus’a transferi gerçekleşmek üzereyken, Fiorentina da devredeydi.

        9

        Ancak Hoffenheim ile 2012 yılında bitecek olan sözleşmesini uzattı ve yuvada kaldı. Son dönemde de İngiliz ekibi Newcastle United’ın ve İtalyan Napoli’nin takibinde olduğu yönündeki haberler Alman basınında yer aldı.

        10

        İSTİKRARIN DİĞER ADI!
        Beşiktaş gibi son yıllarda sakatlıklardan çok çeken bir takım için ‘ters’ bir karakter Andreas Beck! Çünkü o bir istikrar abidesi...

        11

        Hoffenheim formasıyla son 5 sezonda toplam 175 maça ilk 11’de başlayan Alman oyuncu, sadece 1 kez sakatlandı! Sezon başında 30 maç ortalamasının üstüne çok rahat çıkan Beck, bakalım Beşiktaş’ta bu özelliğini sürdürebilecek mi?

        12

        KAMERAMANI EZİYORDU!
        Önceki sezon bir kameramanı hastanelik etti. Hoffenheim’in 15 Mart 2014’te oynadığı Mainz maçında rakibini sol taç çizgisinde geçmeye çalışırken dengesini kaybetti.