Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Antalya'da tatil yapan Podolski, Galatasaray'dan gelecek haberi kilitlendi - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        Galatasaray’ın, geçtiğimiz hafta başında İstanbul’a gelen menajerleri aracılığıyla 3 yıllık anlaşma sağladığı Lukas Podolski, önceki gün ailesi ile birlikte tatil yapmak için Antalya Kemer’e geldi. 30 yaşındaki Alman oyuncu, transferinin resmiyet kazanması için, Arsenal ile Sarı-Kırmızılı kulüp arasında yapılacak son görüşmelere kilitlendi. İki kulübün bonservis rakamı ve ödeme planı konusunda kesin anlaşmaya varmasını bekleyen Alman oyuncunun, Arsenal kulübünün kendisini resmen sattığını açıklamasının ardından İstanbul’a gelip imza atması bekleniyor. Podolski’nin, pazarlıkların uzaması durumunda ise direkt olarak G.Saray’ın Avusturya kampına katılacağı belirtildi.

        ELİ SÜREKLİ TELEFONDA

        Yıllık 3 milyon Euro’dan 3 yıllık teklifi kabul eden Podolski, menajerlerinden tatil esnasında da telefonla son gelişmeler hakkında sürekli bilgi alıyor. Konakladığı Maxx Royal Resort Oteli’nde G.Saraylı taraftarlar tarafından yoğun ilgi ile karşılaşan ünlü futbolcu, fotoğraf çektirmek isteyen hiç kimseyi kırmıyor. Podolski’nin G.Saray tercihinde yakın arkadaşı olan gurbetçi yıldız Mesut Özil’in de büyük rol oynadığı ortaya çıkmıştı.

        HAMZAOĞLU IŞIĞI VERDİ

        Hamza Hamzaoğlu, uzun süredir transferi gündemde olan Polonya asıllı Alman futbolcu Lukas Podolski için müjdeyi verdi. Geçen sezonu İtalyan kulübü Inter’de kiralık olarak geçiren Arsenal’in yıldızıyla ilgili sorular üzerine Hamzaoğlu, “Zaten uzun süredir yazıyorsunuz. Birçok oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Siz yazmaya devam edin” dedi.

        Medipol Başakşehir’in yeni transferi Arnavut Sokol Cikalleshi kendisine ait sosyal medya hesabında Podolski’yle çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Podolski, oteldeki taraftarların fotoğraf çektirme isteğini de kırmıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ