Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor David Villa'yı transfer etmek istiyor - Bitexen Antalyaspor Haberleri
        1

        Gün geçmiyor ki Antalya flaş bir transfer hamlesi yapmasın... Önce dünyaca ünlü golcü Eto’o’yu renklerine bağlayan Akdeniz ekibi, Ronaldinho transferinde de mutlu sona çok yaklaştı.

        2

        Ronaldinho’nun ‘Türkiye’ye geliyorum’ mesajı ile heyecanın tavan yaptığı Antalya’da bu kez gündeme gelen isim ise David Villa oldu.

        3

        Kırmızı-Beyazlılar; ABD ekibi New York’ta forma giyen 34 yaşındaki İspanyol yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

        4

        Başkan Gültekin Gencer, “Bir transfer daha var. İşte o transferi de yapınca Türkiye ve Dünya ayağa kalkacak. Herkes hazır olsun” dedi.

        5

        Bu ismin David Villa olduğu öğrenildi. Oldukça gizli bir şekilde yürütülen transfer görüşmelerinde büyük aşama kaydedildiği belirtildi.

        6

        ETO’O’DAN ŞAMPİYONLUK MESAJI
        Fazla kiloları sebebiyle eleştirilen Eto’o, facebook’tan spor yaptığı bir fotoğrafı paylaştı. Antalyalı taraftarlar, fotoğrafın altına, ‘Göbeğini erit gel kanka’ gibi yorumlar yaptı.

        7

        Ünlü golcü ayrıca, “Barcelona ve İnter’de Şampiyonlar Ligi’ni kazandım. Belki Antalya’da Türkiye Ligi’ni kazanırım” dedi.

        8

        Bu arada eski kulübü Sampdoria da, Kamerunlu’ya “Senin gibi şampiyon oyuncuya Sampdoria kapıları her zaman açık. Elveda büyük adam. Seninle çalışmak onur oldu” şeklinde duygusal bir veda mesajı yolladı.

        9

        ‘RONALDİNHO İLE HER KONUDA ANLAŞTIK’
        Antalya asbaşkanı Burak Akpınar, Ronaldinho ile her konuda anlaştıklarını söyledi.