Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya İşte Arda Turan'ın yeni takımı - Futbol Haberleri
        1

        Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi için imza atması beklenirken son anda şok bir gelişme yaşandı. İspanya’da yayın yapan Cadena SER radyosunun haberine göre Barcelona’nın mevcut yönetimi, Arda Turan transferini 18 Temmuz’da yapılacak başkanlık seçimi sonrasına bıraktı.

        2

        Gerard Deulofeu ve Martin Montoya’nın takımdan ayrılmaları kararının ise oyuncular tarafından alındığı ve yeni yönetimin kararının bu yüzden beklenmediği de kaydedildi. Arda Turan’ın menajeri Ahmet Bulut, 3-4 güne kadar Arda’nın yeni takımının belli olacağını açıklamıştı.

        3

        HABERTÜRK SPOR | YUNUS EMRE ÇINAR

        Menajeri Ahmet Bulut’un “Bu yaz kesin olarak Atletico’dan ayrılıyor” açıklamasını yaptığı Arda Turan cephesinde dün yaşanan sıcak gelişme gündeme bomba gibi düştü.

        4

        28 milyon Euro’luk teklifini artırmayan PSG’nin devreden çıkmasının ardından ManU ve Chelsea’yle yapılan görüşmelerde son nokta koyulamamış, menajer Ahmet Bulut, Arda’nın takımının yarın netleşeceğini açıklamıştı.

        5

        İspanyol basınında Barcelona sesleri iyiden iyiye yükselmeye başladı. Sevgilisi Aslıhan Doğan ile Çeşme’de tatil yapan milli futbolcu da Barcelona’yı doğruladı.

        6

        TÜRKİYE’DE ASRIN TRANSFERİ
        Alaçatı’da Cura Restoran’da yakın dostu ünlü oyuncu Demet Akbağ ile akşam yemeğinde bir araya gelen Arda’nın, dünya devi Barcelona ile kesin olarak anlaştığını dile getirdiği ortaya çıktı.

        7

        Barcelona’nın Ocak 2016’ya kadar transfer yasağı bulunuyor. Kulübe yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, transferin gerçekleşmesi durumunda Arda’nın bu süreci ya G.Saray’da ya da Barcelona B takımında geçireceğine yer verdi.

        8

        Bu gelişme Sarı-Kırmızılı taraftarlarda büyük heyecan yarattı. G.Saray yönetimi de transferin netleşmesini beklemeye başladı.

        9

        'ARDA TEKLİFİ GELİRSE DEĞERLENDİRİRİZ'
        Hamza Hamzaoğlu, Barcelona'nın transfer etmesi halinde Arda'yı kiralayabileceği iddiaları için şöyle konuştu: "Arda ile ilgili bana bir şey gelmedi. Bizim bünyemizden yetişmiş bir oyuncu. Bize böyle bir şey gelmedi, gelirse değerlendiririz, düşünürüz."

        10

        İSPANYOLLAR AÇIKLADI
        İspanyol medyası Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olduğunu duyurdu.

        11

        İspanyol medyası, 41 milyon Euro sözleşme fesih bedeli bulunan Arda için Barcelona'nın en fazla 35-36 milyon Euro ödeyeceğini belirtti. Katalan kulübünün başkanı Josep Bartomeu'nun seçim hamlesi olarak Arda Turan gösterilmişti.

        12

        Katalan ekiplerine yakınlığı ile bilinen ”Sport” gazetesi, Barcelona’nın Arda Turan transferi için Atletico Madrid ile anlaştığını duyurdu.

        13

        Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu ve Atletico Madrid CEO’su Gil Marin’in Ibiza’da yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığı ve Arda Turan’ın Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

        14

        Arda Turan'ın Barcelona'dan yıllık ne kadar kazanacağı ise gizemini koruyor. Katalan ekibi Arda için serbest kalma bedeli olan 41 milyon euro ödeyecek.

        15

        Haberde Barcelona’nın FIFA’dan aldığı transfer yasağı nedeniyle Ocak ayına kadar Arda Turan için nasıl bir çözüm üreteceğine yer verilmezken, milli oyuncunun Galatasaray’a kiralanabileceği iddiaları da gündeme gelmişti.

        16

        Barcelona kulübüne yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesi de, Arda'nın bu süreçte eski takımı Galatasaray'da kiralık oynayabileceğini veya Barcelona B takımında görev alabileceğini yazdı.

        17

        Milli yıldızın menajeri Ahmet Bulut, Arda'nın yeni takımı için, "Cuma günü yeni takımı açıkladığımızda siz de ‘Arda doğru kararı verdi’ diyeceksiniz. Arda için yeni takımı ile ufak pürüzler kaldı. PSG olmayacak" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ