Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor "Zor ama imkansız değil" - Beşiktaş Haberleri

        Çalımbay, Eskişehirspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu yapacakları Beşiktaş maçının camia için büyük önem taşıdığını belirterek, kaybedilen puanların üzüntü verdiğini, ancak bu maçları hemen unuttuklarını kaydetti.

        Beşiktaş maçında Eskişehirspor'un hedefinin 3 puan olduğunu ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

        ''Ankaragücü maçını unuttuk ve önümüze bakıyoruz. Beşiktaş maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanıp yeniden çıkışa geçeceğiz. Hedefimiz Beşiktaş'ı evinde yenmek. Bu zor, ancak imkansız değil. Bizim için büyük, küçük takım yok. Her maçımızı kazanmak için oynayacağız. Biz ligi en iyi yerde bitireceğiz. Bu yıl hedefimiz ligi ortalarda bitirmek. Bir sonraki sezon hedefimiz şampiyonluk. Bir takımın iniş ve çıkışları elbette olacaktır. Biz de şu an onu yaşıyoruz. Zor maçlarımızı kazandık ama kolay olan maçlarda da puan kayıpları yaşadık. Beşiktaş maçında yeniden toparlanıp çıkışa geçeceğiz. Bakıyoruz da son 4 maçta 9 gol yedik ve bunların 7'sini kendi sahamızda yedik. Defansta sorunlarımız var ve kısa zamanda bunun önüne geçeceğiz. Son iki maçta son dakikalarda mağlup olduk.''

        -''BEŞİKTAŞ'TAN ÇEKİNMİYORUZ''-

        Çalımbay, büyük takımlardan korkmadıklarını, çünkü futbolcuların kendilerinden emin bir şekilde sahaya çıktığını dile getirerek, ''Beşiktaş'tan da çekinmiyoruz. Onlar bizden çekinsin. Beşiktaş maçı çok önemli bir maç olacak. Beşiktaş yönetimi ile görüştük ve onlar bize saha konusunda yardımcı oldular. Eskişehirspor 21 Kasım'da yola çıkacak ve akşam idmanını İnönü Stadı'nda yapacak'' dedi.

        Kadronun kötü olmadığını, bu bütçeyle bu kadarının gerçekleştirilebildiğini ifade eden Çalımbay, ''Lig arasında transfer yapmayı düşünüyoruz. Eğer kulübümün transfere ayıracak bütçesi yoksa o zaman transfer yapamaz ve elimizdeki mevcut kadroyla devam ederiz. Takviye şart, ancak alınacak futbolcu ya da futbolcular da takımda bulunan oyuncuların üstünde bir kapasiteye sahip olmalı. Benim öğrencimden iyi oynamayan birini de boşuna transfer etmeyiz'' diye konuştu.

        -''KİMSE 'ŞANS VERİLMEDİ' DİYEMEZ''-

        Çalımbay, bütün oyunculara şans verdiklerini, hiçbir oyuncusunun ''Rıza hoca bana şans vermedi'' diyemeyeceğini belirterek, şunları söyledi:

        ''Sakat olan Oğuz ve Kayacan oynama şansı bulamadı. Diğer tüm futbolcular oynama şansı buldu. Herkes gördü ve değerlendirmesini yaptı. Takımda, ligde şans bulamayan, kupada buldu, şu bir gerçek ki verilen şansı elinin tersiyle iten arkadaşlarımız var. Herkes hak ettiğini alıyor. Bu formayı hak eden üzerinde taşıyor. Hak etmeyen de ara dönemde gider.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ